Libnet.ro
UNICEF

18:15

SIBIU, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Antena3 Antena3,
SIBIU, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com. Jurnalistii de. continuă pe Antena3

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

Sibiul, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

Sibiul, intr-un top al celor mai fermecatoare orasele din Europa

Orasul Sibiu apare intr-un top al celor mai fermecatoare oraseledin Europa, alaturi de destinatii din Belgia sau Anglia.

Sibiul, intr-un top al celor mai linistite orasele din Europa

Orasul Sibiu apare intr-un top al celor mai frumoase oraseledin Europa, alaturi de destinatii din Belgia sau Anglia.

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde.

Topul celor mai sexy femei din lume, potrivit FHM

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un top anual alcatuit de revista FHM, informeaza femalefirst. co. uk.

Clasamentul in care ii batem pe nemti si austrieci. Romania, primul loc intr-un top al disponibilitatii internetului gratuit in hoteluri

Chiar daca Romania nu este destinatia preferata de turistii straini, ii batem pe nemti si pe austrieci cand vine vorba de accesul la internet in hoteluri. Romania ocupa primul loc intr-un top la nivel.

Se intampla in Romania: Arena Nationala, in topul celor mai scumpe stadioane construite in ultimii zece ani - Se afla pe locul 12

Arena Nationala se afla, cel putin la un capitol, printre primele stadioane din lume. Astfel, constructia bucuresteana este pe locul 12 in ierarhia celor mai scumpe stadioane construite in ultimii zece ani in lume.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )