Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

B1 B1,
Huffington Post: Orasul Sibiu, unul dintre cele mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, scrie huffingtonpost. com. Jurnalistii americani au realizat un top care cuprinde. continuă pe B1

Marirea si declinul industriei in Hunedoara. Ce soarta au avut dupa 1990 cele mai mari intreprinderi din judet

In urma cu jumatate de secol, judetul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale tarii, iar principalele orase hunedorene isi bazau economia pe intreprinderile mari, din industria siderurgica si miniera.

FOTO Zona bazinelor de la Strandul Neptun a suferit modificari. De 1 Mai intrarea este libera

Autoritatile locale au investit si in acest an in amenajarea Strandului Neptun din municipiul Arad, cotat ca fiind unul dintre cele mai mari din Europa de Est.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com.

Alexandru Kiss, baronul de Bihor care din depanator TV a ajuns unul dintre cei mai influenti oameni politici ai judetului

Bihorul nu se poate lauda cu baroni locali precum cei din sudul tarii, dar nu duce lipsa de oameni influenti, mai ales in sfera politica. Unul dintre ei este Alexandru Kiss, fost depanator TV, actual vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor si presedintele UDMR Bihor.

Unul dintre judecatorii lui Dan Voiculescu, ridicat de DNA pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit.

Unul dintre judecatorii din procesul lui Voiculescu, ridicat de DNA chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, suspectat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Romania, printre cele mai ieftine tari din Europa dupa costul inchirierii un birou complet echipat

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Studiu: inchirierea unui birou complet echipat din Romania este printre cele mai ieftine din Europa. Doar in Bulgaria si Lituania e mai putin

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri-instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )