Libnet.ro
UNICEF

23:00

Topul celor mai sexy femei din lume, potrivit FHM

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sexy femei din lume, potrivit FHM

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un top anual alcatuit de revista FHM, informeaza femalefirst. co. uk. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in.

Se intampla in Romania: Arena Nationala, in topul celor mai scumpe stadioane construite in ultimii zece ani - Se afla pe locul 12

Arena Nationala se afla, cel putin la un capitol, printre primele stadioane din lume. Astfel, constructia bucuresteana este pe locul 12 in ierarhia celor mai scumpe stadioane construite in ultimii zece ani in lume.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

FOTO Sorici de porc invelit in crusta de coacaze si ridiche la ghiveci: top 50 cele mai bune restaurante din lume

Restaurantul danez Noma, din Copenhaga, si-a recastigat coroana in topul celor mai bune restaurante din lume dupa ce a fost detronat anul trecut de un rival spaniol.

Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Rege al vitezei printre animale, ghepardul poate atinge 110 km/h. Si totusi, raportat la marime, este depasit in viteza de un acarian mic cat un bob de susan, se arata intr-un articol din News Science Mag,.

Faze Tari: Se marita cea mai grasa femeie din lume! Sotul ei are cantareste mai putin decat un picior de-al viitoarei mirese; Vedeta XXX care a ajuns sa arate ca un monstru; Panica intr-un oras canadian! O balena moarta este pe cale sa... explodeze

Profesoara i-a facut un cadou special elevului: i-a dansat senzual in poala. Un elev din Statele Unite se poate mandri cu un cadou inedit pe care. Catelul asta are 55. 000 de dolari!Pare un catelus de plus, dar cu viata. Boo are faima la care multi viseaza, doar are in conturi peste 50 de milioane.

TARA, artista cu cei mai SEXY SANI din showbiz SOCHEAZA: Nu imi place sa fiu femeia unui singur barbat!

Invitata in emisiunea Star Magazin prezentata de VJ Raru la Antena Stars, Tara, solista cunoscuta publicului larg pentru hitul Missing.

Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Un american a fost filmat in momentul in care si-a impins copilul de 6 ani pe o rampa de skateboard.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )