Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sibiu: Un muncitor a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, in timpul unor lucrari la o canalizare

B1 B1,
Sibiu: Un muncitor a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, in timpul unor lucrari la o canalizare

Un barbat din Sibiu a murit prins sub un mal de pamant in timpul unor lucrari la o canalizare. Muncitorul de 34 de ani lucra la o retea de canalizare a orasului de pe o strada noua. Barbatul a fost prins sub un. continuă pe B1

Accident de munca la Sibiu: un barbat a fost prins sub un mal de pamant.

Un barbat de 34 de ani a fost prins sub un mal de pamant, la Sibiu. Barbatul efectua lucrari la reteaua de canalizare a orasului. La fata locului a fost trimisa o ambulanta SMURD si doua autospeciale de descarcerare, respectiv de stingere cu apa si spuma. Politia si angajatii ITM Sibiu au inceput o ancheta in acest sens. Stire in curs de actualizare.

Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator.

UPDATE Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro/ CSM a incuviintat arestarea preventiva

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. 40 Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare, precum si perchezitia domiciliara a imobilelor, biroului si autoturismelor in cazul lui Iacob Niculaita.

Un soldat israelian a murit dupa ce a fost injunghiat de un palestinian de 16 ani

Un soldat israelian a murit dupa ce a fost injunghiat de un palestinian de 16 ani intr-un autobuz, in nordul Israelului. Soldatul israelian injunghiat in aceasta dimineata de un palestinian intr-un autobuz.

Un vasluian a fost prins in flagrant in timp ce viola o tanara bolnava psihic

Gheorghe Ofileanu, un barbat in varsta de 34 de ani, din localitatea vasluiana Protopopesti, comuna Tacuta, a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins de oamenii legii in timp ce viola o tanara de 23 de ani care nu are discernamant.

Braconaj la sturion. Un tulcean a fost prins cu peste si icre negre in valoare de 60.000 lei

Politistii de frontiera tulceni au dat lovitura. Ultima lor prada a fost un tulcean caruia i-a suris un castig imens. Barbatul a fost prins cu trei exemplare de sturion si 25 kilograme de icre negre.

Un tanar a fost prins circuland cu 223 km/h pe Autostrada Bucuresti - Constanta

Un tanar de 19 ani a fost prins, duminica, de politisti in timp ce circula cu viteza de 223 de km/h pe Autostrada Bucuresti - Constanta, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Tanarul constantean a fost depistat de aparatul radar la kilometrul 97 pe sensul de mers Bucuresti - Constanta.

Procuror din Caracal, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant primind 6.000 euro mita

ProcuroriiDNA au retinut un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata. Inculpatul.

Un procuror de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost retinut. A fost prins luand mita 6.000 de euro

Procurorul Iacob Niculaita, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita. Magistratul a fost prins chiar in timp ce lua 6. 000 de euro de la un b.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )