Libnet.ro
UNICEF

10:31

Braconaj la sturion. Un tulcean a fost prins cu peste si icre negre in valoare de 60.000 lei

Adevărul Adevărul,
Braconaj la sturion. Un tulcean a fost prins cu peste si icre negre in valoare de 60.000 lei

Politistii de frontiera tulceni au dat lovitura. Ultima lor prada a fost un tulcean caruia i-a suris un castig imens. Barbatul a fost prins cu trei exemplare de sturion si 25 kilograme de icre negre. continuă pe Adevărul

Sibiu: Un muncitor a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, in timpul unor lucrari la o canalizare

Un barbat din Sibiu a murit prins sub un mal de pamant in timpul unor lucrari la o canalizare. Muncitorul de 34 de ani lucra la o retea de canalizare a orasului de pe o strada noua. Barbatul a fost prins sub un.

Accident de munca la Sibiu: un barbat a fost prins sub un mal de pamant.

Un barbat de 34 de ani a fost prins sub un mal de pamant, la Sibiu. Barbatul efectua lucrari la reteaua de canalizare a orasului. La fata locului a fost trimisa o ambulanta SMURD si doua autospeciale de descarcerare, respectiv de stingere cu apa si spuma. Politia si angajatii ITM Sibiu au inceput o ancheta in acest sens. Stire in curs de actualizare.

Un vasluian a fost prins in flagrant in timp ce viola o tanara bolnava psihic

Gheorghe Ofileanu, un barbat in varsta de 34 de ani, din localitatea vasluiana Protopopesti, comuna Tacuta, a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins de oamenii legii in timp ce viola o tanara de 23 de ani care nu are discernamant.

Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator.

UPDATE Procuror din Caracal, retinut pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant primind 6000 de euro/ CSM a incuviintat arestarea preventiva

Niculaita Iacob, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru 24 de ore pentru trafic de influenta de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost prins in flagrant luand 6000 euro de la denuntator. 40 Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare, precum si perchezitia domiciliara a imobilelor, biroului si autoturismelor in cazul lui Iacob Niculaita.

Un tanar a fost prins circuland cu 223 km/h pe Autostrada Bucuresti - Constanta

Un tanar de 19 ani a fost prins, duminica, de politisti in timp ce circula cu viteza de 223 de km/h pe Autostrada Bucuresti - Constanta, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Tanarul constantean a fost depistat de aparatul radar la kilometrul 97 pe sensul de mers Bucuresti - Constanta.

Un procuror de la Parchetul Judecatoriei Caracal a fost retinut. A fost prins luand mita 6.000 de euro

Procurorul Iacob Niculaita, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita. Magistratul a fost prins chiar in timp ce lua 6. 000 de euro de la un b.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )