Libnet.ro
UNICEF

23:00

SIE, solicitat sa prezinte o informare pe debutul proiectului Rosia Montana cu Frank Timis.

România Liberă România Liberă,
SIE, solicitat sa prezinte o informare pe debutul proiectului Rosia Montana cu Frank Timis.

Sefului SIE, Teodor Melescanu, i s-a solicitat marti, in comisia parlamentara de control, sa prezinte o informare asupra debutului proiectului Rosia Montana si modul in care oameni de afaceri precum Frank Timis au pus baza acestui proiect, au declarat pentru Mediafax surse parlamentare. Potrivit surselor citate, cel care a ridicat aceasta problema a fost liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este membru al Comisiei parlamentare de control al SIE. Solicitarea a fost agreata de membrii . continuă pe România Liberă

Sute de oameni din Alba Iulia si Cimpeni au iesit din nou in strada impotriva proiectului Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat din nou, duminica, la Alba Iulia si Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana. Cele doua orase au devenit in ultimele saptamani centrele rezistentei din Alba fata de investitia companiei RMGC.

Proteste PRO si CONTRA proiectului Rosia Montana, programate pentru duminica

Protestele pro si contra proiectului Rosia Montana continua, atat in judetul Alba, cat si in Capitala. Astazi, pentru prima data, minerii ii invita pe protestatarii din Piata Universitatii la un dialog.

Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana la Berlin, surprins in direct la Digi 24 in timpul unei dezbateri despre alegerile dn Germania

Cateva zeci de persoane au protestat, duminica, si la Berlin fata de proiectul Rosia Montana. In timpul unei dezbateri Digi 24 pe tema alegerilor din Germania, transmisa in direct de la Berlin si moderata de Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu, au fost surprinse, in direct, imagini cu protestul impotriva proiectului Rosia Montana din capitala Germaniei. Majoritatea manifestantilor de la Berlin erau romani care au scandat atat in limba romana cat si in germana.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

Oamenii protesteaza impotriva proiectului Rosia Montana, pentru a treia duminica la rand

Cetateni din zeci de orase din tara si din strainatate protesteaza in acesta seara, pentru a treia duminica la rand, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, informeaza sursele de presa.

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta un nou protest de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea aproximativ 4. 500 de persoane. Organizatorii anunta si traseul manifestatiei: se vor aduna la fantana din Piata 21 Decembrie 1989, apoi vor pleca in mars pe Bd. Carol I - Bd. Ferdinand I - Sos. Pantelimon - Sos. Iancului - Bd. Pache Protopopescu, din nou pe Bd. Carol I, de unde vor reveni in Piata Universitatii.

Der Spiegel: Guvernul Ponta risca sa nu reziste disensiunilor pe tema proiectului Rosia Montana

Guvernul premierului Victor Ponta probabil nu va rezista in actuala forma lunile urmatoare, pe fondul disensiunilor din cadrul Uniunii Social-Liberale referitoare la proiectul Rosia Montana, comenteaza revista germana Der Spiegel, in editia online.

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Peste 2000 de persoane la Cluj

Peste 2000 de persoane, intre care se numara si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, protesteaza la Cluj-Napoca, fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei.

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Aproape 5.000 de manifestanti la Cluj

Aproape 5. 000 de persoane sursa: Citynews. ro), intre care s-a numarat si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, au protestat la Cluj-Napoca fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei.

VIDEO Lant uman in jurul Palatului Parlamentului format de protestatarii impotriva proiectului de la Rosia Montana / Traficul este intrerupt in Piata Constitutiei

Aproximativ 5. 000 de persoane, sustin organizatorii, s-au adunat in Piata Constitutiei din Capitala, pentru a forma un lant uman in jurul Palatului Parlamentului, in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Manifestantilor li s-au alaturat si biciclistii veniti de la marsul de protest organizat sambata in Bucuresti. Ora 21. 55 In Piata Universitatii sunt la aceasta ora in jur de 100 de manifestanti, care protesteaza in zona Fantanii. Circa 15-20 de jandarmi asigura ordinea. Traficul se desfasoara normal. Multi dintre protestatari se indreapta spre metrou. Ora 21. 25 Manifestantii s-au dus in Piata Universitatii, unde continua protestul. Acolo s-au strans peste 500 de protestatari. Traficul in zona Universitatii este blocat. Ora 20. 10 Protestatarii s-au regrupat in Piata Constitutiei, unde traficul rutier este intrerupt. Ei ridica biciletele in aer si cer demisia primarului Sorin Oprescu. Altii scandeaza Uniti, Salvam Rosia Montana. Ora 20. 00 Organizatorii anunta ca operatiunea s-a incheiat cu succes. Potrivit acestora, este pentru prima data in istorie cand s-a putut inconjura Palatul Parlamentului printr-un lant uman. Ora 19. 50 Protestatarii au inconjurat Palatul Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )