Libnet.ro
UNICEF

01:05

Der Spiegel: Guvernul Ponta risca sa nu reziste disensiunilor pe tema proiectului Rosia Montana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Der Spiegel: Guvernul Ponta risca sa nu reziste disensiunilor pe tema proiectului Rosia Montana

Guvernul premierului Victor Ponta probabil nu va rezista in actuala forma lunile urmatoare, pe fondul disensiunilor din cadrul Uniunii Social-Liberale referitoare la proiectul Rosia Montana, comenteaza revista germana Der Spiegel, in editia online. continuă pe Wall-Street Ro

Der Spiegel: Guvernul Ponta, tot mai subred din cauza disensiunilor pe tema Rosia Montana

Jurnalistii germani de la Der Spiegel sustin ca Guvernul Ponta nu va rezista in actuala formula lunile urmatoare, din cauza neintelegerilor din cadrul USL pe tema Rosia Montana. Actiunile Guvernului.

Der Spiegel: Proiectul Rosia Montana, butoiul cu pulbere al Romaniei.

Proiectul Rosia Montana este, in prezent, unul dintre cele mai controversate proiecte ale Europei, iar Guvernul Ponta nu va rezista in actuala formula in lunile urmatoare, din cauza neintelegerilor din cadrul USL cu privire la acest proiect, potrivit jurnalistii de la Der Spiegel. Cotidianul german Der Spiegel sustine ca, la 18 ani dupa ce guvernul Romaniei a semnat un acord secret cu Frank Timis pentru exploatarea miniera a celui mai mare depozit european de aur, pretul aurului a crescut cu .

Der Spiegel: Serviciile de spionaj britanice sunt la originea atacurilor cibernetice contra ...

Serviciile de spionaj britanice sunt responsabile de atacurile informatice care au vizat compania de telefonie belgiana Belgacom, arata documente furnizate de fostul consultant NSA Edward Snowden revistei germane Der Spiegel, informeaza AFP, conform Mediafax. Potrivit documentelor oferite de fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, actiunea a avut loc in cadrul operatiunii Socialist, efectuata de serviciile de informatii britanice in scopul de a spiona compania .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1877 seconds )