Libnet.ro
UNICEF

18:30

MFP a aprobat alocarea suplimentara a 135,5 milioane lei pentru Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a aprobat alocarea suplimentara a 135,5 milioane lei pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a aprobat, ieri, alocarea suplimentara catre bancile comerciale incluse in Programul Prima Casa a unei sume de 135,5 milioane lei in vederea cresterii plafonului general de garantare, ceea ce va permite acordarea de garantii in continuare pentru toate tipurile de locuinte, potrivit unui comunicat emis de ministrul Delegat pentru Buget Darius-Bogdan Valcov. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multi bani la Prima Casa: plafonul va fi suplimentat cu 135,5 mil. lei

Ministerul Finantelor Publice a aprobat alocarea suplimentara catre bancile comerciale incluse in programul Prima Casa a unei sume de 135,5 milioane lei in vederea cresterii plafonului general de garantare, ceea ce va permite acordarea de garantii in.

Plafonul de garantii Prima Casa a fost suplimentat cu 135,5 milioane de lei

Ministerul Finantelor Publice a aprobat vineri alocarea suplimentara catre bancile incluse in programul Prima Casa a unei sume de 135,5 milioane de lei in vederea cresterii plafonului general de garantare, a anuntat Darius Valcov, ministrul delegat pentru Buget.

Cemacon isi majoreaza capitalul cu 8,8 milioane lei

Producatorul de caramizi Cemacon Cluj-Napoca simbol: CEON) isi majoreza capitalul cu 8,8 milioane lei, prin emiterea de 88. 000 actiuni noi, la pretul de 0,1 lei/unitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )