Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

România Liberă România Liberă,
Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie care a avut loc intr-un bar din Sighisoara. Deflagratia a fost cauzata de o butelie cu gaz. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica in Sighisoara. Trei persoane au fost ranite grav dupa o explozie intr-un bar. Localul se afla chiar la parterul unui bloc. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea a.

Accident in Capitala. Doua persoane au fost ranite intr-o statie de autobuz

Un accident a avut loc duminica dimineata intr-o statie de autobuz din Piata Unirii din Bucuresti, doua persoane fiind ranite, transmite Digi24.

Bucuresti: Doua persoane au fost ranite in urma unui accident in zona Piata Unirii

Un accident rutier a avut loc, duminica dimineata, in zona Piata Unirii, intr-o statie RATB, doua persoane fiind ranite usor, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Trei persoane, injunghiate in Sibiu de catre un om al strazii. Un taximetrist l-a prins pe atacator inainte de sosirea politistilor si i-a luat cutitul din mana

Doua femei si un barbat au fost injunghiati, duminica, in jurul orei 18. 00, in strada in Sibiu, pe o artera foarte circulata din oras, aflata aproape de centrul orasului. Atacatorul este un om al strazii din judetul Valcea, despre care se presupune ca ar avea probleme psihice.

Trei persoane, injunghiate in Sibiu de un om al strazii. Un taximetrist l-a prins pe atacator inainte de sosirea politistilor si i-a luat cutitul din mana

Doua femei si un barbat au fost injunghiati, duminica, in jurul orei 18. 00, in strada in Sibiu, pe o artera foarte circulata din oras, aflata aproape de centrul orasului. Atacatorul este un om al strazii din judetul Valcea, despre care se presupune ca ar avea probleme psihice.

Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, intr-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei galatene Munteni, informeaza reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a judetului Galati, locotenent colonel Eugen Chirita.

Un om al strazii A iNJUNGHIAT trei persoane, pe strada, in Sibiu! Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital

Un om al strazii din judetul Valcea a injunghiat trei persoane, doua femei si un taximetrist, pe strada, in Sibiu. Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital,.

Sibiu: Barbatul care a injunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din oras, internat pentru 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie

Barbatul care a injunghiat duminica seara trei persoane, pe un bulervard intens circulat din Sibiu, va fi internat la Spitalul de Psihiatrie. Decizia a fost luata marti de magistratii Judecatoriei Sibiu,.

Un om al strazii a injunghiat trei persoane la Sibiu

Trei persoane au fost injunghiate, duminica seara, pe strada, in municipiul Sibiu, de un om fara adapost.

Corpurile a trei refugiate siriene, gasite intr-un congelator, in sudul Danemarcei

Ramasitele unei siriene in varsta de 27 de ani si ale celor doua fiice ale acesteia, in varsta de sapte si noua ani, au fost gasite intr-un congelator, in apartamentul lor, in sudul Danemarcei, a anuntat politia daneza, relateaza The Associated Press.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )