Libnet.ro
UNICEF

18:45

Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica in Sighisoara. Trei persoane au fost ranite grav dupa o explozie intr-un bar. Localul se afla chiar la parterul unui bloc. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea a. continuă pe B1

Explozie intr-un bar din Sighisoara, provocata de o butelie cu gaz, soldata cu trei victime

O explozie a avut loc miercuri intr-un bar din Sighisoara, in urma careia trei persoane au suferit arsuri de gradul I si II pe maini si pe fete, anunta Agerpres, care precizeaza ca deflagratia s-a produs in timp ce doua persoane incercau sa instaleze o butelie cu gaz la o sursa de incalzire.

Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie care a avut loc intr-un bar din Sighisoara. Deflagratia a fost cauzata de o butelie cu gaz.

Un incendiu izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 oameni

In urma unui incendiu ce a izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi, capitala vietnamului, treisprezece persoane s-au stins din viata. Sute de pompieri si politisti au fost mobilizati.

Accident rutier grav in Galati. Trei persoane au murit, 11 au fost ranite. A fost declansat planul rosu de interventie

Trei persoane au murit, iar alte 11, luni, intr-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei galatene Munteni, informeaza reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a judetului Galati, locotenent colonel Eugen Chirita.

Un om al strazii a injunghiat trei persoane la Sibiu

Trei persoane au fost injunghiate, duminica seara, pe strada, in municipiul Sibiu, de un om fara adapost.

Sibiu: Barbatul care a injunghiat trei persoane pe un bulevard intens circulat din oras, internat pentru 30 de zile la Spitalul de Psihiatrie

Barbatul care a injunghiat duminica seara trei persoane, pe un bulervard intens circulat din Sibiu, va fi internat la Spitalul de Psihiatrie. Decizia a fost luata marti de magistratii Judecatoriei Sibiu,.

Un om al strazii A iNJUNGHIAT trei persoane, pe strada, in Sibiu! Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital

Un om al strazii din judetul Valcea a injunghiat trei persoane, doua femei si un taximetrist, pe strada, in Sibiu. Doua femei au fost preluate de echipaje SMURD si transportate la spital,.

Un grup de sirieni a agresat sexual trei fete intr-o piscina din Berlin. Cel mai mic dintre suspecti are 7 ani

Un grup de sapte baieti, cel mai mic in varsta de 7 ani, aagresat sexual trei surori cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, intr-o piscina din Berlin, informeaza RT, care.

Atac intr-un mall din Canada. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare critica

Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost transportate de urgenta la spital dupa ce au fost injunghiate intr-un atac care a avut loc intr-un mall din Canada.

Treisprezece morti in Vietnam, in urma unui incendiu intr-un bar de karaoke din Hanoi

Treisprezece persoane au murit intr-un incendiu la un bar de karaoke in capitala vietnameza Hanoi, potrivit presei de stat, relateaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )