Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sile Camataru si alte doua persoane, arestati preventiv in dosarul de proxenetism

B1 B1,
Sile Camataru si alte doua persoane, arestati preventiv in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de proxenetism. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au luat aceeasi decizie pentru alte doua persoane,. continuă pe B1

Alte doua persoane ranite in accidentul produs pe DN 7, pe Valea Oltului, au murit la spital

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca alte doua persoane ranite in accidentul produsvineri, 7 noiembrie, pe DN 7, in localitatea Lazaret, au decedat la spital.

Sile Camataru, arestat preventiv in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte doua persoane se afla in arest preventiv pentru proxenetism.

Sile Camataru si alte 32 de persoane, retinuti in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte 32 de persoane au fost retinuti, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism, fiind suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala.

Sile Camataru si alte 33 de persoane, retinuti pentru proxenetism

Sile Camataru a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat intr-un nou dosar de proxenetism. Vasile Balint este acuzat ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux, dar si in zona cazinourilor,.

Sile Camataru si alte peste 30 de persoane, retinuti in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte peste 30 de persoane au fost retinuti, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Ei sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala.

Sile Camataru, intercetat in dosarul prostituatelor de lux: Ma ocup personal de voi

Vasile Balint, cunoscut mai ales ca Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism. Acesta a fost prins pe interceptarile procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

Sile Camataru, interceptat in dosarul prostituatelor de lux: Ma ocup personal de voi

Vasile Balint, cunoscut mai ales ca Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism. Acesta a fost prins pe interceptarile procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

Peste 30 de persoane, printre care si Sile Camataru, retinute intr-un dosar de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, dar si alte peste 30 de persoane au fost retinute, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Acestia sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala. Ei urmeaza sa fie dusi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Sile Camataru, arestat preventiv intr-un dosar de proxenetism

Sile Camataru a ajuns din nou in arest, de aceasta data pentru proxenetism. Magistratii au dat mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Vasile Balint, in dosarul in care este cercetat de.

UPDATE. Sile Camataru, retinut pentru proxenetism alaturi de alte peste 30 de persoane. Audierile continua

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala. Potrivit unor surse apropiate anchetei, toate cele 25 de persoane aduse la audieri au fost retinute pentru proxenetism.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )