Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sile Camataru, interceptat in dosarul prostituatelor de lux: Ma ocup personal de voi

Adevărul Adevărul,
Sile Camataru, interceptat in dosarul prostituatelor de lux: Ma ocup personal de voi

Vasile Balint, cunoscut mai ales ca Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism. Acesta a fost prins pe interceptarile procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1. continuă pe Adevărul

Sile Camataru, intercetat in dosarul prostituatelor de lux: Ma ocup personal de voi

Vasile Balint, cunoscut mai ales ca Sile Camataru, si alte doua persoane au fost arestate preventiv, sambata, de Judecatoria Sectorului 1, pentru proxenetism. Acesta a fost prins pe interceptarile procurorilor Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

Sile Camataru si alte 32 de persoane, retinuti in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte 32 de persoane au fost retinuti, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism, fiind suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala.

Sile Camataru si alte peste 30 de persoane, retinuti in dosarul de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte peste 30 de persoane au fost retinuti, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Ei sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala.

Peste 30 de persoane, printre care si Sile Camataru, retinute intr-un dosar de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, dar si alte peste 30 de persoane au fost retinute, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Acestia sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala. Ei urmeaza sa fie dusi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Perchezitii la locuinta lui Sile Camataru, fiind suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, este cercetat, intr-un dosar de proxenetism, alaturi de aproximativ 50 de complici, ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala. Politistii bucuresteni au facut perchezitii in aceasta dimineata, acasa Sile Camataru si la locotenentii lui, dar si la mai multe hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti.

Perchezitii la locuinta lui Sile Camataru, suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, este cercetat, intr-un dosar de proxenetism, alaturi de aproximativ 50 de complici, ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala. Politistii bucuresteni au facut perchezitii in aceasta dimineata, acasa Sile Camataru si la locotenentii lui, dar si la mai multe hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti. Acesta a avut nevoie de asistenta medicala si inca nu a fost ridicat de politisti.

UPDATE Perchezitii la mai multe cazinouri, hoteluri din Capitala si acasa la Sile Camataru. Acesta ar fi creat o retea de prostituate de lux

Trupele speciale ale politiei fac vineri dimineata mai multe perchezitii la hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti, acasa la Sile Camataru si la locotenentii lui. Oamenii legii sunt pe urmele unei retele de prostitutie pusa la cale de Sile Camataru si de locotenentii lui, transmite Digi 24. UPDATELa ora transmiterii acestei stiri procurorii ridica dovezi de la locuinta lui Sile Camataru. Acesta a cerut sa ramana acasa ca sa vada exact se documente ridica anchetatorii de acolo. Intre timp, el a cerut sa fie chemata ambulanta pentru ca s-ar simti rau.

Sile Camataru, ridicat de politisti, fiind suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost ridicat, vineri dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala.

Perchezitii la doua hoteluri de lux si la Sile Camataru

Politistii si procurorii perchezitioneaza, in aceasta dimineata, mai multe locuri din Capitala, printre care doua hoteluri de lux si locuinta interlopului Vasile Balint, zis Sile Camataru, intr-un dosar de proxenetism, scriu surse din presa.

Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost ridicat, vineri dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )