Libnet.ro
UNICEF

10:31

UPDATE. Sile Camataru, retinut pentru proxenetism alaturi de alte peste 30 de persoane. Audierile continua

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sile Camataru, retinut pentru proxenetism alaturi de alte peste 30 de persoane. Audierile continua

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala. Potrivit unor surse apropiate anchetei, toate cele 25 de persoane aduse la audieri au fost retinute pentru proxenetism. continuă pe România Liberă

UPDATE. Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism. 25 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosar

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala. Potrivit unor surse aorpiate anchetei, toate cele 25 de persoane aduse la audieri au fost retinute pentru proxenetism.

UPDATE. Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism. 10 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosar

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala.

Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala.

Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru fapte de proxenetism in cazinouri

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost ridicat, vineri dimineata, de politistii din Capitala, fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care exista suspiciuni ca acesta ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Bucuresti, alaturi.

Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost ridicat, vineri dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici,.

Perchezitii la locuinta lui Sile Camataru, fiind suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, este cercetat, intr-un dosar de proxenetism, alaturi de aproximativ 50 de complici, ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala. Politistii bucuresteni au facut perchezitii in aceasta dimineata, acasa Sile Camataru si la locotenentii lui, dar si la mai multe hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti.

Perchezitii la locuinta lui Sile Camataru, suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, este cercetat, intr-un dosar de proxenetism, alaturi de aproximativ 50 de complici, ca ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala. Politistii bucuresteni au facut perchezitii in aceasta dimineata, acasa Sile Camataru si la locotenentii lui, dar si la mai multe hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti. Acesta a avut nevoie de asistenta medicala si inca nu a fost ridicat de politisti.

Sile Camataru, ridicat de politisti, fiind suspectat ca ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost ridicat, vineri dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala.

Perchezitii la doua hoteluri de lux si la Sile Camataru

Politistii si procurorii perchezitioneaza, in aceasta dimineata, mai multe locuri din Capitala, printre care doua hoteluri de lux si locuinta interlopului Vasile Balint, zis Sile Camataru, intr-un dosar de proxenetism, scriu surse din presa.

UPDATE Perchezitii la mai multe cazinouri, hoteluri din Capitala si acasa la Sile Camataru. Acesta ar fi creat o retea de prostituate de lux

Trupele speciale ale politiei fac vineri dimineata mai multe perchezitii la hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti, acasa la Sile Camataru si la locotenentii lui. Oamenii legii sunt pe urmele unei retele de prostitutie pusa la cale de Sile Camataru si de locotenentii lui, transmite Digi 24. UPDATELa ora transmiterii acestei stiri procurorii ridica dovezi de la locuinta lui Sile Camataru. Acesta a cerut sa ramana acasa ca sa vada exact se documente ridica anchetatorii de acolo. Intre timp, el a cerut sa fie chemata ambulanta pentru ca s-ar simti rau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )