Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Antena3 Antena3,
Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Update 10. 50 - BrokerulCristian Sima ataca, intr-o alta scrisoare, mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui TraianBasescu mai multe materiale despre criza. La sfarsit i-am. continuă pe Antena3

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. Moral sunt responsabil in totalitate de pierderile clientilor

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, recunoaste, intr-o scrisoare trimisa unui ziarist, ca a pierdut banii clientilor. Jurnalistul economic Radu Soviani sustine ca a primit o scrisoare de la Sima, in.

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

Jurnalistul Radu Soviani a publicat pe blogul personal o scrisoare pe care o atribuie fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile. In mesajul catre Radu Soviani, presupusul scrie ca a fugit cu banii clientilor si ca se afla intr-un avion deasupra Atlanticului. Chiar daca Radu Soviani a declarat la Realitatea TV ca recunoaste stilul lui Sima in scrisoarea primita, autoritatile urmeaza sa stabileasca autenticitatea .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

11:20 - Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, nu am asistat la propria MAZILIRE MEDIA. Iata ce spune despre .

Cristian Sima, iN DIRECT LA TV: Sunt pe o insula. Am pierdut banii, am plecat de FRICA.

Cristian Sima, brokerul cautat de toata lumea, a intrat in direct prin telefon la Realitatea TV si a anuntat ca este pe o insula. El a admis ca a pierdut banii clientilor - in jur de doua milioane de euro si doua milioane de dolari, potrivit Realitatea. net. Asa cum am declarat, am pierdut bani. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban in niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toata nebunia asta ati creat-o dumneavoastra presa. Eu am plecat pentru ca eram cu presiunea ajunsa .

Brokerul Cristian Sima sugereaza ca a pierdut banii: Moral sunt responsabil de pierderile clientilor, desi au semnat ca isi asuma riscul

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile cu 10. 000 e euro, bani ai investitorilor, si-a recunoscut vina intr-o scrisoare trimisa jurnalistului Radu Soviani. Cand va izbucni scandalul toti ma.

Brokerul Cristian Sima recunoaste ca a pierdut banii: Toata vina pentru situatia in care s-a ajuns imi apartine

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile cu 10. 000 e euro, bani ai investitorilor, si-a recunoscut vina intr-o scrisoare trimisa jurnalistului Radu Soviani. Cand va izbucni scandalul toti ma v.

Scrisoarea FUGARULUI Cristian Sima, dintr-un avion deasupra ATLANTICULUI. ...

12:50 - Creatoarea de moda, Irina Schrotter, al carei nume apare in scrisoarea aribuita fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a declarat, vineri, ca are o relatie contractuala cu Sima din 2009. Irina Schrotter a subliniat ca scrisoarea lui Sima a linistit-o, deoarece stie ca acesta este in viata si nu va face un act necugetat. Scrisoarea lui Sima m-a linistit, a declarat creatoarea de moda intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. SCRISOAREA lui CRISTIAN SIMA. Irina .

Cristian Sima: Sunt pe o insula din Oceanul Atlantic. imi este frica, imi este frica efectiv fizic

Fostul sef Sibex, Cristian Sima, a recunoscut ca a pierdut banii clientilor, in jur de doua milioane de euro si doua milioane de dolari, si ca acest lucru l-a determinat sa plece de frica. intr-o.

Brokerul Cristian Sima: Am plecat din cauza presiunilor. Aveam nevoie de liniste

UPDATE 23:00- Brokerul Cristian Sima recunoaste ca a pierdut banii clientilor: doua milioane de euro si doua milioane de dolari. in urma cu putin timp a declarat la un post de televiziune ca se afla pe o.

Seful BURSEI din Sibiu ar fi FUGIT cu banii clientilor WBS Holding. ...

Brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile clientilor sai pe pietele internationale au fost oprite, potrivit unor informatii furnizate de clienti WBS Holding si citate de wall-street. ro. Totodata, Sima a fost revocat miercuri din fuctia de Presedinte-Director general al Bursei din Sibiu. Unul dintre clientii WBS Holding, o firma detinuta de Cristian Sima si inregistrata in Insulele Virgine, care se ocupa de tranzactiile pe pietele internationale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )