Libnet.ro
UNICEF

01:05

Similara Cotatiilor

Libnet Ro
Preturile la benzina si motorina nu au fost umflate artificial |Ancheta Consiliului Concurentei

Preturile la benzina si motorina nu au fost umflate artificial |Ancheta Consiliului Concurentei

Preturile carburantilor in statiile de alimentare au o evolutie similara cu cea a cotatiilor internationale Platts pentru benzina si motorina, dar cu o diferenta de cateva zile, a constatat Consiliul Concurentei in urma unui studiu.

Consiliul Concurentei: Cand cotatiile internationale Platts la benzina si motorina cresc, se majoreaza si preturile din Romania

Preturile carburantilor in statiile de alimentare au o evolutie similara cu cea a cotatiilor internationale Platts pentru benzina si motorina, dar cu o diferenta de cateva zile.

CONSILIUL CONCURENTEI: Preturile la pompa ale carburantilor reflecta cotatiile internationale Platts

Preturile carburantilor in statiile de alimentare au o evolutie similara cu cea a cotatiilor internationale Platts pentru benzina si motorina, dar cu o diferenta de cateva zile, a constatat Consiliul Concurentei in urma unui studiu care reanalizeaza modul in care modificarile cotatiilor se transmit in preturile la pompa.

Consiliul Concurentei: Preturile la pompa ale carburantilor reflecta cotatiile internationale

Preturile carburantilor in statiile de alimentare au o evolutie similara cu cea a cotatiilor internationale Platts pentru benzina si motorina, dar cu o diferenta de cateva zile, sustine Consiliul Concurentei in urma unui studiu care reanalizeaza modul in care modificarile cotatiilor se transmit in preturile la pompa.

Mesaj BNR: Cresterea economiei a atins cel mai nalt ritm din perioada post-criza. Dar a fost nsotita de majorarea sensibila a deficitului de cont curent si a celui structural

Analizand comportamentul recent al inflatiei, membrii Consiliului au notat ca aceasta a crescut la 4,32% in ianuarie si la 4,72% in februarie, semnificativ peste limita de sus a intervalului, dar usor sub nivelul prognozat. Ascensiunea a fost determinata prioritar de factorii pe partea ofertei si s-au punctat contributiile aduse de efectele de baza asociate reducerilor/eliminarilor de impozite indirecte si taxe nefiscale operate in perioada similara a anului anterior, dar si de majorarile recente ale tarifelor energiei electrice, gazelor naturale si energiei termice, precum si de cresterea pretului combustibililor, pe fondul maririi cotatiilor petrolului.

Pretul futures al Dow Jones, din nou sub pragul de 16.000 de puncte

Dupa o prima saptamana cu lichiditate ceva mai buna, in care activitatea speculativa a fost intretinuta de volatilitatea cotatiilor, pe fondul turbulentelor pretului petrolului, debutul celei de-a doua saptamani a lunii nu a dat prea mari sperante pentru o evolutie similara.

Scaderea cotatiilor petroliere a muscat din profitul Petrom

Petrom a raportat, pentru prima jumatate a anului, un profit net de 1,036 miliarde de lei, in scadere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

Scadere a profitului OMV Petrom cu 25% in primul semestru

ACTUALIZARE 08:34 Petrom a raportat, in urma cu putin timp, un profit net de 1,036 miliarde lei, in scadere cu 25% fata de perioada similara de anul trecut. --- * Analisti: Potentialul resurselor din Marea Neagra nu este reflectat in pretul actiunilor Petrom * Cotatia si profitul SNP, in tandem cu evolutia pretului titeiului Caderea cotatiilor petroliere internationale a diminuat castigurile Petrom din ultimul an si i-a afectat si cotatia actiunilor. Voci din piata au ridicat problema iscusintei managementului de a obtine plus valoare pentru actionari in acest context nefavorabil al pietei, creandu-si asteptari mari de la conducerea Petrom, mult laudata in ultimii ani. Cele mai mari expectatii sunt in legatura cu resursele de gaze din Marea Neagra, iar cele mai mari ingrijorari sunt legate de relatia actionarului majoritar OMV cu Gazprom, care a continuat sa fi stransa si dupa anexarea Crimeei.

Scadere a profitului OMV Petrom cu 25% in primul semestru

ACTUALIZARE 08:34 Petrom a raportat, in urma cu putin timp, un profit net de 1,036 miliarde lei, in scadere cu 25% fata de perioada similara de anul trecut. * Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: Programul de explorare in Marea Neagra continua --- * Analisti: Potentialul resurselor din Marea Neagra nu este reflectat in pretul actiunilor Petrom * Cotatia si profitul SNP, in tandem cu evolutia pretului titeiului Caderea cotatiilor petroliere internationale a diminuat castigurile Petrom din ultimul an si i-a afectat si cotatia actiunilor. Voci din piata au ridicat problema iscusintei managementului de a obtine plus valoare pentru actionari in acest context nefavorabil al pietei, creandu-si asteptari mari de la conducerea Petrom, mult laudata in ultimii ani. Cele mai mari expectatii sunt in legatura cu resursele de gaze din Marea Neagra, iar cele mai mari ingrijorari sunt legate de relatia actionarului majoritar OMV cu Gazprom, care a continuat sa fi stransa si dupa anexarea Crimeei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )