Libnet.ro
UNICEF

22:45

Scadere a profitului OMV Petrom cu 25% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scadere a profitului OMV Petrom cu 25% in primul semestru

ACTUALIZARE 08:34 Petrom a raportat, in urma cu putin timp, un profit net de 1,036 miliarde lei, in scadere cu 25% fata de perioada similara de anul trecut. * Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: Programul de explorare in Marea Neagra continua --- * Analisti: Potentialul resurselor din Marea Neagra nu este reflectat in pretul actiunilor Petrom * Cotatia si profitul SNP, in tandem cu evolutia pretului titeiului Caderea cotatiilor petroliere internationale a diminuat castigurile Petrom din ultimul an si i-a afectat si cotatia actiunilor. Voci din piata au ridicat problema iscusintei managementului de a obtine plus valoare pentru actionari in acest context nefavorabil al pietei, creandu-si asteptari mari de la conducerea Petrom, mult laudata in ultimii ani. Cele mai mari expectatii sunt in legatura cu resursele de gaze din Marea Neagra, iar cele mai mari ingrijorari sunt legate de relatia actionarului majoritar OMV cu Gazprom, care a continuat sa fi stransa si dupa anexarea Crimeei. continuă pe Ziarul Bursa

Scadere a profitului OMV Petrom cu 25% in primul semestru

ACTUALIZARE 08:34 Petrom a raportat, in urma cu putin timp, un profit net de 1,036 miliarde lei, in scadere cu 25% fata de perioada similara de anul trecut. --- * Analisti: Potentialul resurselor din Marea Neagra nu este reflectat in pretul actiunilor Petrom * Cotatia si profitul SNP, in tandem cu evolutia pretului titeiului Caderea cotatiilor petroliere internationale a diminuat castigurile Petrom din ultimul an si i-a afectat si cotatia actiunilor. Voci din piata au ridicat problema iscusintei managementului de a obtine plus valoare pentru actionari in acest context nefavorabil al pietei, creandu-si asteptari mari de la conducerea Petrom, mult laudata in ultimii ani. Cele mai mari expectatii sunt in legatura cu resursele de gaze din Marea Neagra, iar cele mai mari ingrijorari sunt legate de relatia actionarului majoritar OMV cu Gazprom, care a continuat sa fi stransa si dupa anexarea Crimeei.

OMV Petrom a raportat un profit net mai mic cu 25% in primul semestru din an, in contextul scaderii vanzarilor cu 18%

OMV Petrom a raportat pentru primele 6 luni din an un profit net de 1,04 miliarde lei 235 milioane euro), in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2014. Scaderea a fost cauzata de o diminuare semnificativa a veniturilor, ca urmare a scaderii.

Profitul Grupului OMV Petrom a scazut cu 25% in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom SNP) a scazut in primul semestru cu 25%, la 1,04 miliarde lei 234,1 milioane euro), in contextul declinului vanzarilor cu 18%, la 8,81 miliarde de lei 1,98 miliarde euro), determinat in principal de preturile mai mici la comercializarea produselor petroliere.

Profitul Petrom a scazut cu 25% in primul semestru, la un miliard de lei. Vanzarile companiei s-au redus cu 18% din cauza declinului barilului de titei

Profitul net al OMV Petrom a scazut in primul semestru cu 25%, la 1,04 miliarde de lei 234,1 milioane de euro), in contextul declinului vanzarilor cu 18%, la 8,81 miliarde de lei 1,98 miliarde de euro), determinat de preturile mai mici la comercializarea produselor petroliere.

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii .

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Eximtur, afaceri de 24 mil. euro in primul semestru

Compania de calatorii Eximtur a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de perioada similara a lui 2014. Activitatea de business travel si organizare de evenimente, parte din Eximtur Business,.

Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu peste 10%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 10,3% ca serie bruta si cu 10,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a anuntat miercuri Institutul.

Piata de leasing financiar a ajuns la 769 milioane euro in primul semestru, in crestere cu 16%

Piata de leasing financiar a urcat cu 16% in primul semestru, la 769 milioane euro, sustinuta in continuare de vehicule, care au inregistrat o crestere de 18%, fiind totodata finantate mai multe echipamente de constructii si echipamemnte medicale, a.

in primul semestru, profitul brut al Bancii Transilvania a urcat la 226,3 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a obtinut in primul semestru un profit brut de 226,31 milioane lei, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 8,4% de la finele anului trecut, la 38,6 miliarde lei, in conditiile cresterii soldului de credite cu 13,4%, se arata intr-un comunicat de presa remis de companie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2673 seconds )