Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep admite ca a fost bolnava. Ce asteptari are pentru Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep admite ca a fost bolnava. Ce asteptari are pentru Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a recunoscut in perioada din urma a acuzat o problema de sanatate la stomac, dar spera sa fie la cel mai inalt nivel pe 3 ianuarie cand debuteaza la Brisbane in noul sezon competitional. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Am fost bolnava, sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie, ea precizand ca a fost bolnava.

Simona Halep: Am fost bolnava, sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane / Obiectivele in 2016: O medalie la JO si un titlu de Grand Slam

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, declara ca isi doreste ca anul viitor sa obtina o medalie olimpica, dar si primul Grand Slam din cariera, punand ochii pe Roland Garros, scrie Digi Sport. Sportiva a mai aratat ca isi doreste sa fie sanatoasa pentru a putea juca, aratand ca in ultima peroada a avut cateva probleme si se afla sub tratament, insa spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie.

Simona Halep vrea o medalie la Rio

Cu putine zile inaintea startului noului an competitional, Simona Halep a dezvaluit ce asteptari are de la 2016.

Simona Halep criticata dur. A facut un pas in spate

Simona Halep a fost criticata dur intr-un articol al publicatiei americane Bleacher Report. Autorul a scris ca cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei nu va castiga niciodata un turneu de Mare Slem si.

Ce obiective are Simona Halep in 2016

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie, ea precizand ca a fost bolnava in ultimul timp si este sub tratament.

Bleacher Report: In loc sa faca un pas inainte in 2015, Simona Halep a facut unul inapoi - Cum poate sa castige un Grand Slam in 2016: Sa fie agresiva atunci cand conteaza cu adevarat

Dupa un an in care a castigat Indian Wells cel mai important turneu din cariera - de pana acum) si a jucat semifinale la US Open, Simona Halep este criticata de jurnalistii americani de la Bleacher Report. Acestia sustin ca Simona a facut un pas inapoi in acest an, desi asteptarile erau altele de la numarul doi mondial. Poate sa fie agresiva cu adevarat atunci cand conteaza? In caz contrar, risca sa devina un fel de Caroline Wozniacki a circuitului - adica fara titlu de Grand Slam castigat.

FOTO Simona Halep, inapoi la scoala. Revedere cu fostii colegi din generala

Simona Halep petrece Craciunul la Constanta, alaturi de familie si de prieteni, ultimele zile de relaxare inaintea startului noului sezon.

Cum a petrecut de Craciun Simona Halep. in fotografii apare un personaj supriza!

Simona Halep a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii facute chiar in ziua de Craciun, alaturi de prieteni si familie.

Australian Open: Simona Halep, turneu compromis?

Simona Halep a venit cu vesti proaste cu aproximativ trei saptamani inainte de startul primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open.

Simona Halep, la fel ca Maria Sarapova. Ce au in comun cele doua jucatoare in alegerea antrenorului

Incepand cu acest an, Darren Cahill se va ocupa exclusiv de pregatirea Simonei Halep, renuntind la programul adidas Player Development, prin care cei doi au colaborat anulacesta. in 2013, Sven Groeneveld,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )