Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep, la fel ca Maria Sarapova. Ce au in comun cele doua jucatoare in alegerea antrenorului

Antena3 Antena3,
Simona Halep, la fel ca Maria Sarapova. Ce au in comun cele doua jucatoare in alegerea antrenorului

Incepand cu acest an, Darren Cahill se va ocupa exclusiv de pregatirea Simonei Halep, renuntind la programul adidas Player Development, prin care cei doi au colaborat anulacesta. in 2013, Sven Groeneveld,. continuă pe Antena3

Andreea Mitu, 100% victorii cu adversare din Top 10 WTA. Simona Halep are doar un succes la trei meciuri cu cele din top

Andreea Mitu, locul 96 WTA, a disputat in 2015 doua meciuri cu jucatoare din Top 10 WTA, castigandu-le pe amandoua, performanta cu care le devanseaza pe Serena Williams 85,7 la suta), Simona Halep 33,3 la suta) sau Maria Sarapova 75 la suta.

Bleacher Report: In loc sa faca un pas inainte in 2015, Simona Halep a facut unul inapoi - Cum poate sa castige un Grand Slam in 2016: Sa fie agresiva atunci cand conteaza cu adevarat

Dupa un an in care a castigat Indian Wells cel mai important turneu din cariera - de pana acum) si a jucat semifinale la US Open, Simona Halep este criticata de jurnalistii americani de la Bleacher Report. Acestia sustin ca Simona a facut un pas inapoi in acest an, desi asteptarile erau altele de la numarul doi mondial. Poate sa fie agresiva cu adevarat atunci cand conteaza? In caz contrar, risca sa devina un fel de Caroline Wozniacki a circuitului - adica fara titlu de Grand Slam castigat.

Simona Halep si tinuta care i-a adus premiul pentru jucatoarea cel mai bine imbracata

Simona Halep a impresionat cu o rochie albastra, pe care romanca a purtat-o la petrecerea sportivilor de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep, aleasa cea mai eleganta jucatoare de tenis din circuitul WTA

Simona Halep, locul 2 mondial, a fost desemnata de fanii care au votat pe site-ul oficial al WTA drept jucatoarea de tenis cel mai frumos imbracata in afara terenului, pentru o tinuta pe care romanca a purtat-o la petrecerea sportivilor de la Roland Garros.

Simona Halep, invingatoare la sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015

Jucatoarearomana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de.

Simona Halep, apreciata pentru tinutele sale din afara terenului de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost desemnata invingatoare al sectiunea Cea mai frumoasa tinuta in afara terenului in 2015, in cadrul sondajelor realizate de site-ul circuitului profesionist feminin - wtatennis. com, preluata de Agerpres.

Cele doua gemene siameze, nascute la Constanta, NU pot fi separate

Cele doua fetite, gemene siameze, nascute la Constanta, reprezinta un caz extrem de grav.

In cele doua luni de Operatiune Cristal, ANAF a verificat 4000 de contribuabili, suspendand activitatea a 250 de firme

In cele doua luni de la declansarea Operatiunii CRISTAL, ANAF a verificat aproape 4000 de contribuabili, aplicand 4311 amenzi in valoare de peste 24 milioane de lei, confiscand bunuri de aproape 15 milioane de lei, au transmis miercuri oficiali ai Fiscului intr-un comunicat. In cazul a 249 de firme a fost luata masura suspendarii activitatii iar aproape 900 de contribuabili au fost invitati la sediu pentru verificari amanuntite.

Unde e Simona Halep in topurile anului: e cea mai buna jucatoare pe hard si face breakuri multe, dar e modesta la serviciu

Halep sta sus la numarul de breakuri realizate si la victoriile pe ciment, dar e clasata modest la serviciu si la meciurile cu jucatoare din Top 10.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )