Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv in primul meci la US Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a avut nevoie de set decisiv in primul meci la US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre. continuă pe Online Sport

Simona Halep o va intalni pe Danielle Rose Collins, in primul tur al US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua impotriva jucatoarei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, in primul tur al US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, informeaza tennis. com. Halep si sportiva americana in varsta de 20 de ani se vor intalni in premiera, noteaza Mediafax.

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a.

Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a castiga meciul cu americanca Danielle Rose Collins din primul tur al turneului US Open.

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab 49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate. Vezi in text cele mai importante momente ale meciului.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

US Open: Simona Halep deschide turneul. Primul meci, impotriva unei americance fara loc WTA, are loc luni de la ora 18.00

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmand sa evolueze luni, la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Arthur Ashe Stadium, in compania americancei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, informeaza Mediafax.

VIDEO US Open: Simona Halep deschide turneul. Primul meci, impotriva unei americance fara loc WTA, are loc luni de la ora 18.00

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmand sa evolueze luni, la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Arthur Ashe Stadium, in compania americancei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, informeaza Mediafax.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Succes, Simona Halep la US Open! Ion Tiriac o sustine pe romanca la New York

Ion Tiriac a sosit la New York pentru a urmari primul meci al Simonei Halep, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, fostul tenismen asistand, duminica dupa-amiaza, la un antrenament al ocupantei locului 2 WTA.

Simona Halep dupa calificarea in turul II la US Open: Am fost peste adversara mea, dar a trebuit sa fac destule ca sa inving

Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita numarul 2, a declarat, luni, dupa accederea in runda secunda la US Open, ca a fost nevoie sa munceasca destul de mult pentru a reusi sa o invinga pe Danielle Rose Collins, in trei seturi, scor 6-7 2), 6-1, 6-2. Am fost peste adversara mea, am fost agresiva, a trebuit sa fac destule ca sa inving. Am incercat sa gestionez bine situatia, faptul ca jucam cu o americanca, publicul a fost cu ea, este normal, stiam cum este. Publicul a fost insa fair-play si a fost totul in regula, a declarat Halep la Eurosport, potrivit Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )