Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Online Sport Online Sport,
Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a castiga meciul cu americanca Danielle Rose Collins din primul tur al turneului US Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep dupa calificarea in turul II la US Open: Am fost peste adversara mea, dar a trebuit sa fac destule ca sa inving

Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita numarul 2, a declarat, luni, dupa accederea in runda secunda la US Open, ca a fost nevoie sa munceasca destul de mult pentru a reusi sa o invinga pe Danielle Rose Collins, in trei seturi, scor 6-7 2), 6-1, 6-2. Am fost peste adversara mea, am fost agresiva, a trebuit sa fac destule ca sa inving. Am incercat sa gestionez bine situatia, faptul ca jucam cu o americanca, publicul a fost cu ea, este normal, stiam cum este. Publicul a fost insa fair-play si a fost totul in regula, a declarat Halep la Eurosport, potrivit Mediafax.

Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Ion Tiriac va asista in meciul pe care Simona Halep 2 WTA) il va disputa luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur US Open. Romanca se va duela cu americanca Danielle Collins fara loc WTA).

Simona Halep debuteaza la US Open. Romanca poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep debuteaza la US Open. Cum poate romanca sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Totul despre Simona Halep la US Open: traseu greu, adversare puternice. Dar iata de ce ar trebui sa fim optimisti

Asteptarile s-au schimbat pentru Simona. Nivelul de presiune e infinit mai mare, atat din partea fanilor, cat si a presei si a specialistilor. Ar trebui sa ne temem sau sa fim optimisti? Raspunsul ar fi mai degraba a doua varianta: traseul e greu, dar nu atat de greu precum ar parea. Iata de ce: .

Simona Halep, inainte de debutul turneului US Open: Am incredere in mine si sper ca voi juca un tenis de calitate

Romanca Simona Halep a vorbit despre forma sa actuala, inainte de startul turneuluiUS Open, spunand ca isi doreste sa ajunga cel putin pana in sferturile de finala ale acestui ultim Grand Slam al.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open (Luni, ora 18:00)

Simona Halep debuteaza la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, luni cu incepere de la ora 18:00. Meciul favoritei numarul 2 cu americanca Danielle Rose Collins este programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a.

Succes, Simona Halep la US Open! Ion Tiriac o sustine pe romanca la New York

Ion Tiriac a sosit la New York pentru a urmari primul meci al Simonei Halep, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, fostul tenismen asistand, duminica dupa-amiaza, la un antrenament al ocupantei locului 2 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )