Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep, batjocorita dupa Roland Garros. Cum e infatisata campioana pe coperta revistei Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Simona Halep, batjocorita dupa Roland Garros. Cum e infatisata campioana pe coperta revistei Charlie Hebdo

Simona Halep este batjocorita de publicatia franceza Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Revista a publicat o caricatura, cu textul O romanca a castigat Roland Garros, iar. continuă pe Antena3

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

Simona Halep si titlul de la Roland Garros: Romnii iau cu asalt Londra - Numar dublu de rezervari facute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Portalul Airbnb a anuntat ca numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat Roland Garros-ul.

Faze tari: Roland Garros, erou al aviatiei in Primul Razboi Mondial. De ce astazi turneul de tenis ii poarta numele?; Miracolul de la malul Marii Negre: o plaja din Constanta, curatata intr-o singura ora, in stil japonez; Decizia autoritatilor bulgare in

Simona, vrei sa fii sotia mea? :) Un fan nu s-a putut abtine si a cerut-o pe Halep! Cum a scris mesajul Fani de toate varstele au venit pe National Arena pentru a o vedea pe Simona Halep cu trofeul Roland Garros, castigat sambata pe. Antarctica este zguduita de cutremure pe care specialistii nu au reusit sa le detecteze anterior In 1982, specialistii au detectat un semnal straniu din Antarctica. Acesta era de fapt primul cutremur din regiune, insa nu avea sa fie si.

LIVE Simona Halep a ajuns la Bucuresti. Urmeaza declaratii la salonul oficial de la Otopeni

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera.

Simona Halep a ajuns la Bucuresti: Visez la mai multe trofee de Grand Slam

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera. Vedeti mai jos ce a declarat in conferinta sustinuta la salonul oficial de la Aeroportul Henri Coanda.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

INCREDIBIL! Cum arata HALEP in 2008 cu trofeul de la ROLAND GARROS castigat la junioare (FOTO)

Simona Halep a cucerit primul Grand Slam tot in capitala Frantei, in 2018, in momentul in care ocupa locul 1 mondial. in urma cu 10 ani, romanca a castigat tot la Roland Garros, la junioare, primul trofeu.

Ion Tiriac RUPE TACEREA: A dezvaluit TOT despre legatura dintre Simona Halep si Nadal! Nimeni nu se astepta

Dupa succesul Simonei Halep de la Roland Garros, Ion Tiriac a comparat in premiera performantele romancei cu succesul marelui Nadal, care a cucerit la Open-ul Francez al 11-lea trofeu la Paris. Simona e capabil.

Radu Banciu: Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o si pe asta daca intalnea o jucatoare care sa stie tenis (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros. Nu va schimba cu nimic viata romanilor in continuare. Noi nu am contribuit cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )