Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep castiga Roland Garros-ul, primul titlu de Grand Slam din cariera, la 40 de ani de la triumful Virginiei Ruzici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep castiga Roland Garros-ul, primul titlu de Grand Slam din cariera, la 40 de ani de la triumful Virginiei Ruzici

Simona Halep a castigat dupa o finala spectaculoasa turneul de Grand Slam Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens cu scorul 3-6, 6-4, 6-1, devenind al treilea sportiv roman care cucereste trofeul pe arena Philippe Chatrier din Paris. continuă pe Wall-Street Ro

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

Simona Halep joaca astazi pentru un prim titlu de Grand Slam; Finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens incepe la ora 16.00

Simona Halep joaca, astazi, pentru un prim titlu de Grand Slam, la Roland Garros, dupa ce se afla pentru a patra oara in finala la un turneu de asemenea anvergura, a doua din acest an, dupa Australian Open. Indiferent de rezultatul meciului din finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens, Halep isi va pastra locul I WTA si in ierarhia ce va fi publicata luni.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire.

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis ndeplinit

A treia finala de la Roland Garros a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra reusind sa triumfe pentru prima data in cariera la un turneu de Grand Slam. Se actualizeaza.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Simona Halep, victorie intr-un turneu de Mare Slem si nr. 1 WTA! Biografia unei mari campioane

SIMONA HALEP A CASTIGAT ROLAND GARROS! Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat, la 9 iunie 2018, primul sau titlu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )