Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep a castigat finala de la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat finala de la Montreal

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

inca o performanta remarcabila reusita de Simona Halep, gratie victoriilor de la Montreal! Ce a reusit sa faca liderul WTA este unic in lumea tenisului actual

Simona Halep este calificata in finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, unde va juca in seara aceasta cu americanca Sloane Stephens.

Simona Halep, victorie eroica la Montreal. Liderul mondial WTA a triumfat intr-un meci de peste trei ore

Simona Halep, numarul 1 mondial, este singura jucatoare din Romania, care a ramas in competitie la turneul de la Montreal.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal dupa ce a invins-o, duminica, pe americanca Sloane Stephens cu scorul 7-66), 3-6, 6-4. Primul set a fost foarte disputat si a fost.

Simona Halep ajunge in finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata lui Ashleigh Barty.

Simona Halep, calificare in semifinale la Montreal

Simona Halep a revenit pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Sloane Stephens, nainte de finala cu Simona Halep: Calculele hrtiei spun ca n-ar trebui sa o bat. Dar n sport orice se poate ntmpla

Invinsa de Simona Halep in finala de la Roland Garros, Sloane Stephens locul 3 WTA) se va duela pentru un nou trofeu cu liderul mondial, in ultimul act de la Montreal. Ea este numarul 1 mondial, eu sunt numarul 3 mondial, deci calculele hartiei spun ca n-ar trebui sa o bat. Dar in sport orice se poate intampla, a declarat americanca.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Victorie! Simona Halep castiga Rogers Cup, la Montreal, dupa o finala epocala cu americanca Sloane Stephens

Simona Halep a triumfat din nou la Montreal, unde castigat trofeul, la capatul unui meci fabulos contra americancei Sloane Stephens.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )