Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep, criticata din nou de Ilie Nastase: Eu n-am avut antrenori, am avut prietene prin tribune

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, criticata din nou de Ilie Nastase: Eu n-am avut antrenori, am avut prietene prin tribune

Desi a declarat ca nu va mai face nicio afirmatie referitoare la Simona Halep, Ilie Nastase nu s-a putut abtine totusi s-o mai intepe pe ocupanta locului trei din ierarhia WTA. continuă pe Adevărul

Un nou inceput pentru starul Simona Halep

Simona Halep, numarul 3 mondial, va incepe turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, alaturi de un nou antrenor. Ea l-a demis pe Victor Ionita, dupa ce a esuat intr-un nou turneu, Premier-ul de la Birmingham.

Meci demonstrativ intre Ilie Nastase si Iosif Rotariu pentru Kassandra, fiica fostului mare international

Ilie Nastase va juca o partida demonstrativa pentru Kassandra cu Iosif Rotariu, sambata, 27 iunie, la Tenis Club din Curtea de Arges.

Simona, buna de batut. CTP o trage de urechi pe Simona Halep pentru modul in care gestioneaza momentele dificile

Simona Halep, numarul 3 WTA, a pierdut in turul al treilea la Birmingham, iar acest lucru i-a adus din nou un val de critici.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com . La ultimul turneu la care a particpat, cel de la Birmingham, Simona Halep a ajuns in sferturile de finala.

Decizie radicala luata de Simona Halep: Constanteanca si-a concediat antrenorul

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu actualul antrenor Victor Ionita, dupa rezultatele slabe inregistrate in ultimul timp, informeaza B1 TV. Simona se va pregati de acum inainte cu Daniel Dobre, cel care a.

Simona Halep, inaintea turneului de la Wimbledon: Nu am asteptari, imi doresc doar sa joc fara presiune

Simona Halep, care se pregateste pentru turneul de la Wimbledon, a declarat ca isi doreste sa joace fara presiune, scrie Digi Sport. Vreau sa joc asa cum stiu. Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa fac.

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon, fiind antrenata de australianul Daren Cahill. Constanteanca a publicat, pe pagina personala de Facebook, o imagine in care apare alaturi de noul.

Oficial: Simona Halep confirma cooptarea lui Cahill si concedierea lui Ionita

Luni seara, Simona Halep a confirmat oficial despartirea de Victor Ionita, dar si aducerea pe banca tehnica, pentru Wimbledon cel putin, a lui Daren Cahill.

Simona Halep face primele declaratii dupa despartirea de Ionita

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a ales sa isi desparta drumul de antrenorul Victor Ionita, cu care a colaborat in primele sase luni ale anului 2015.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii luni, cu 6. 200 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )