Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart impotriva Laurei Siegemund

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va debuta la turneul de la Stuttgart impotriva Laurei Siegemund

Simona Halep, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA, va debuta joi, 21 aprilie, la turneul de la Stuttgart, in turul secund, impotriva jucatoarei din Germania Laura Siegemund 28 de ani), sportiva venita din calificari. continuă pe Hotnews

Simona Halep incepe joi la Stuttgart. Calcule: pe ce loc poate ajunge romanca

Simona Halep va incepe joi turneul de tenis de la Stuttgart, direct in turul al doilea, contra unei adversare din Germania.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

FOTOGALERIE Romania vs Germania 1-1/ Simona Halep aduce egalitatea - Victorie muncita cu Andrea Petkovic, meci maraton de aproape trei ore

Simona Halep a invins-o pe Andrea Petkovic si a stabilit scorul primei zile din intalnirea Romania vs Germania 1-1), contand pentru play-off-ul FedCup. Halep a avut nevoie de trei seturi echilibrate pentru a trece de o Andrea care a practicat un tenis de un foarte bun nivel. A fost 6-4, 6-75), 6-4, dupa o partida maraton de doua ore si 50 de minute. Am fost din nou foarte aproape de o victorie impotriva Simonei, insa cea mai mica relaxare mi-a fost taxata - Andrea Petkovic. Ce mai am de imbunatatit pe zgura? Multe, dar nu pot sa va spun acum pentru ca sunt prea obosita - Simona Halep.

Simona Halep a ajuns la spital. Ce probleme acuza jucatoarea

Simona Halep a fost nevoita sa mearga la spital dupa meciul pierdut cu Kerber in FedCup. Potrivit DolceSport, Halep a acuzat o accidentare si nu a dorit sa riste nimic, astfel ca a apelat la un consult de.

Fed Cup: Simona Halep castiga in trei seturi cu Andrea Petkovic. In primul set a suferit o cazatura urata

Ceea ce parea a fi o partida la discretie pentru Simona Halep s-a transformat intr-un maraton de trei seturi si aproape trei ore de lupta. In cele din urma Halep s-a impus cu 6-4, 6-7 5), 6-4 si a adus primul punct pentru Romania in disputa cu Germania. Dupa prima zi Romania-Germania este 1-1. Begu a pierdut meciul inaugural cu Kerber.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni.

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul cu Germania. Probleme mari pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul din Fed Cup dintre Romania si Germania, scor 1-4, partida care a dus la retrogradarea echipei noastre in grupa a II-a Mondiala.

Simona Halep explica infrangerea cu Angelique Kerber: Nu vreau sa gasesc scuze

Simona Halep n-a reusit dubla pentru Romania in Fed Cup si a pierdut pentru prima data in cariera in fata lui Angelique Kerber, campioana din 2016 de la Australian Open.

Partida vedeta din Fed Cup: Simona Halep - Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6

In partida vedeta de la Cluj in Fed Cup, Simona Halep a pierdut fara drept de apel meciul cu Angelique Kerber cu scorul 2-6, 2-6.

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in al treilea meci al intalnirii Romania-Germania din Fed Cup

Simona Halep, locul 6 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, in al treilea meci al intalnirii cu Germania, din barajul pentru mentinerea in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )