Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul cu Germania. Probleme mari pentru jucatoarea noastra

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul cu Germania. Probleme mari pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a ajuns la spital dupa meciul din Fed Cup dintre Romania si Germania, scor 1-4, partida care a dus la retrogradarea echipei noastre in grupa a II-a Mondiala. continuă pe Adevărul

Simona Halep a ajuns la spital. Ce probleme acuza jucatoarea

Simona Halep a fost nevoita sa mearga la spital dupa meciul pierdut cu Kerber in FedCup. Potrivit DolceSport, Halep a acuzat o accidentare si nu a dorit sa riste nimic, astfel ca a apelat la un consult de.

Simona Halep: Meciul cu Andrea Petkovic va fi unul greu. Sper ca va fi un rezultat diferit fata de primul meci cu Cehia

Imediat dupa tragerea la sorti pentru meciurile din FedCup, Simona Halep a declarat ca meciul de sambata cu Andrea Petkovic va fi unul greu si spera ca rezultatul sa fie diferit fata de primul meci cu.

VIDEO. Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic cu 2-1 la seturi in meciul doi la Cluj in Fed Cup. Romania-Germania 1-1 scorul la general

Simona Halep castiga meciul doi al intalnirii din Fed Cup contra Andreei Petkovic iar in urma acestui succes situatia la general acum este 1-1 intre Romiania si Germania. Amiontim in prima disputa a zilei de la Cluj Irina Begu a pierdut confruntarea cu Angelique Kerber.

Fed Cup: Simona Halep castiga in trei seturi cu Andrea Petkovic. In primul set a suferit o cazatura urata

Ceea ce parea a fi o partida la discretie pentru Simona Halep s-a transformat intr-un maraton de trei seturi si aproape trei ore de lupta. In cele din urma Halep s-a impus cu 6-4, 6-7 5), 6-4 si a adus primul punct pentru Romania in disputa cu Germania. Dupa prima zi Romania-Germania este 1-1. Begu a pierdut meciul inaugural cu Kerber.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

Simona Halep, despre motivul infrangerii rusinoase din Fed Cup: Nu am simtit bine meciul!

Jucatoarea de tenis Simona Halep 6 WTA) a fost invinsa, duminica, de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 in intalnirea cu.

LIVE TEXT: Simona Halep - Angelique Kerber, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup s-a terminat. Kerber castiga cu 6-2, 6-2. Romania-Germania 1-2 la general

Simona Halep 6 WTA) a pierdut fara drept de apel in doua seturi identice 2-6, 2-6 meciul trei cu Angelique Kerber 3 WTA) partida vedeta de la Cluj din Fed Cup contra echipei Germaniei. Sansele echipei noastre de a egala formatia Germaniei la general si de a ramane in lupta depind de partida dintre Monica Niculescu cea care o va infrunta tot duminica pe Andrea Petkovic. Monica Niculescu o infrunta pe Andrea Petkovic in urma unei decizii strategice gindita de Alina Tecsor capitanul nejucator al echipei Romaniei.

LIVE TEXT: ACUM Simona Halep - Andrea Petkovic 1-1 la seturi in meciul doi la Cluj in Fed Cup. Actul doi 6-6 si castigat de Petkovic cu 7-5 in tie-break

LIVE TEXT 15:07: A inceput partida dintre Simona Halep si Andrea Petkovic, cu sportiva din Germania la serviciu.

FOTOGALERIE Romania vs Germania 1-1/ Simona Halep aduce egalitatea - Victorie muncita cu Andrea Petkovic, meci maraton de aproape trei ore

Simona Halep a invins-o pe Andrea Petkovic si a stabilit scorul primei zile din intalnirea Romania vs Germania 1-1), contand pentru play-off-ul FedCup. Halep a avut nevoie de trei seturi echilibrate pentru a trece de o Andrea care a practicat un tenis de un foarte bun nivel. A fost 6-4, 6-75), 6-4, dupa o partida maraton de doua ore si 50 de minute. Am fost din nou foarte aproape de o victorie impotriva Simonei, insa cea mai mica relaxare mi-a fost taxata - Andrea Petkovic. Ce mai am de imbunatatit pe zgura? Multe, dar nu pot sa va spun acum pentru ca sunt prea obosita - Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )