Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep, din nou in carti pentru locul 1 in clasamentul WTA. Tenismena poate ataca la Wuhan

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, din nou in carti pentru locul 1 in clasamentul WTA. Tenismena poate ataca la Wuhan

Eliminarea sportivelor Maria Sarapova si Garbine Muguruza de la US Open ar putea-o aduce pe Simona Halep mai aproape de locul 1 in clasamentul WTA. Romanca se mentine la o mica distanta de Muguruza, ceea ce inseamna ca la Wuhan, China, romanca ar putea sa o depaseasca pe spaniola. continuă pe România Liberă

Simona Halep, depasita de Garbine Muguruza in ierarhia WTA live

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva Magdalena Rybarikova, locul 32 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale US Open. Cu acest succes, Muguruza a devenit noul numar 1 mondial in clasamentul live al jucatoarelor profesioniste de tenis, intrecand-o pe Simona Halep, care a coborat pe locul 2.

Cu cine s-a fotografiat Simona Halep: Toti fanii au aplaudat (FOTO)

Simona Halep a fost eliminata de la US Open, iar cu aceasta ocazie romanca si-a prelungit vacanta. Pentru ca asteapta cu mare bucurie urmatorul turneu, Halep profita pana atunci de timpul liber.

Simona Halep plateste regeste! Ce salariu va avea ultimul om venit in stafful ei

Simona Halep l-a cooptat pe fostul numar 13 ATP, Andrei Pavel, in stafful ei, dupa esecul cu Maria Sarapova 146 WTA). Aceasta mutare a dat nastere la urmatorul zvon: actualul antrenor al.

La sase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales iubeste din nou

La sase luni dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul artistei, Cornel Gales, iubeste din nou. Acesta a fost surprins in vacanta, in compania unei blinde Viviana. Cei doi se afla acum in Spania,.

Tariceanu ataca din nou DNA si plange de mila politicienilor

Calin Popescu Tariceanu sustine ca dosarul in care este vizat Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul este unul fabricat. Nu cred ca este o chestiune politica, este o incercare de a pune din .

Familia regala din Marea Britanie se mareste. Kate Middleton este din nou insarcinata

Familia regala din Marea Britanie se mareste. Kate Middleton este din nou insarcinata. Chiar daca zvonul aparuse cateva zile, de data aceasta Palatul Buckingham a fost cel care a confirmat vestea, p.

Uzina de produse chimice din Texas, cuprinsa din nou de flacari

Uzina de produse chimice din statul american Texas a fost cuprinsa din nou de flacari, din cauza unei explozii. Aceasta este a treia deflagratie provocata de uraganul Harvey, care a distrus sistemele de racire ale.

Mister deslusit in cazul mortii adolescentului de 16 ani din Vrancea! Ucis pentru ca iubea o fata (FOTO/VIDEO)

Gabriel Mare, un copil de doar 16 ani din comuna vranceana Ploscuteni, unde traieste o comunitate mare de catolici, a murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unor lovituri primite.

inca o trasnaie marca Genunche Pop: Inspectorul scolar sef din Ialomita, schimbat pentru greselile inspectorului din Arad!

In seara zilei de 18 august, Ministrul Educatiei a revocat, prin fax, sefii inspectoratelor scolare din 13 judete. Detalii AICI) Liviu Pop se va alege cu o plangere penala semnata de cei 13, pentru.

Donald Trump va dona un milion de dolari din contul personal pentru eforturile de reconstructie dupa Uraganul Harvey

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari pentru eforturile de reconstructie din Texas, stat distrus de Uraganul Harvey, conform purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Sarah.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )