Libnet.ro
UNICEF

10:45

Uzina de produse chimice din Texas, cuprinsa din nou de flacari

B1 B1,
Uzina de produse chimice din Texas, cuprinsa din nou de flacari

Uzina de produse chimice din statul american Texas a fost cuprinsa din nou de flacari, din cauza unei explozii. Aceasta este a treia deflagratie provocata de uraganul Harvey, care a distrus sistemele de racire ale. continuă pe B1

UPDATE Explozii la o fabrica de produse chimice din Texas, dupa ce aceasta a fost avariata de inundatii. Localnicii sunt evacuati. Mai multe persoane au ajuns la spital

Doua explozii au avut loc la o fabrica de produse chimice din Crosby, Texas, din cauza daunelor provocate de inundatii si exista riscul producerii altor epxlozii, potrivit companiei franceze Arkema, relateaza Reuters.

Explozii si fum negru la o uzina chimica din Texas, dupa inundatiile catastrofale provocate de furtuna Harvey

La uzina chimica Arkema din Crosby, statul american Texas, au avut loc doua explozii care au degajat fum negru, conform postului de televiziune Houston TV. Rezidentii comitatului Harris din Texas care locuiesc pe.

Explozii si fum negru la o uzina chimica din Texas, dupa inundatiile catastrofale provocate de furtuna Harvey

La uzina chimica Arkema din Crosby, statul american Texas, au avut loc explozii doua, potrivit AFP, una, potrivit Reuters) si se degaja fum negru, a transmis joi postul de televiziune Houston.

Trump va dona un milion de dolari pentru recuperarile din Texas

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari din averea sa pentru a sprijini eforturile de recuperare din Texas, desi Casa Alba a declarat ca nu a stabilit care grup sau respectiv grupuri vor primi contributia, potrivit CNN Politics.

Dumnezeu exista! A inecat toti neonazistii din Texas - Sfidarea Charlie Hebdo la adresa victimelor uraganului Harvey (FOTO, VIDEO)

Revista de satira Charlie Hebdo este din nou in centrul unui scandal. Caricatura despre victimele uraganului Harvey le aduce numeroase critici jurnalistilor francezi. Americanii afectati de fenomenul.

Imagini emotionante cu momentul in care un cal este salvat din inundatiile din Texas (VIDEO)

Autoritatile din Texas au intervenit in ajutorul persoanelor afectate de inundatii. in afara de oameni, au fost salvate sli animale. Printre acestea a facut parte si un cal, care a ramas blocat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )