Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep plateste regeste! Ce salariu va avea ultimul om venit in stafful ei

Antena3 Antena3,
Simona Halep plateste regeste! Ce salariu va avea ultimul om venit in stafful ei

Simona Halep l-a cooptat pe fostul numar 13 ATP, Andrei Pavel, in stafful ei, dupa esecul cu Maria Sarapova 146 WTA). Aceasta mutare a dat nastere la urmatorul zvon: actualul antrenor al. continuă pe Antena3

Halep plateste regeste: ce salariu va avea ultimul om venit in stafful ei si ce se poate intampla cu Darren Cahill

Simona Halep 2 WTA) a parasit US Open in runda inaugurala, dupa care a luat o decizie importanta in privinta echipei sale.

Cu cine s-a fotografiat Simona Halep: Toti fanii au aplaudat (FOTO)

Simona Halep a fost eliminata de la US Open, iar cu aceasta ocazie romanca si-a prelungit vacanta. Pentru ca asteapta cu mare bucurie urmatorul turneu, Halep profita pana atunci de timpul liber.

Simona Halep, din nou in carti pentru locul 1 in clasamentul WTA. Tenismena poate ataca la Wuhan

Eliminarea sportivelor Maria Sarapova si Garbine Muguruza de la US Open ar putea-o aduce pe Simona Halep mai aproape de locul 1 in clasamentul WTA. Romanca se mentine la o mica distanta de Muguruza, ceea ce inseamna ca la Wuhan, China, romanca ar putea sa o depaseasca pe spaniola.

Simona Halep, depasita de Garbine Muguruza in ierarhia WTA live

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva Magdalena Rybarikova, locul 32 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale US Open. Cu acest succes, Muguruza a devenit noul numar 1 mondial in clasamentul live al jucatoarelor profesioniste de tenis, intrecand-o pe Simona Halep, care a coborat pe locul 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3392 seconds )