Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mister deslusit in cazul mortii adolescentului de 16 ani din Vrancea! Ucis pentru ca iubea o fata (FOTO/VIDEO)

B1 B1,
Mister deslusit in cazul mortii adolescentului de 16 ani din Vrancea! Ucis pentru ca iubea o fata (FOTO/VIDEO)

Gabriel Mare, un copil de doar 16 ani din comuna vranceana Ploscuteni, unde traieste o comunitate mare de catolici, a murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unor lovituri primite. continuă pe B1

Este acuzat ca a ucis si abandonat intr-un sant un baiat de 16 ani. Gestul uluitor facut de tanar in momentul in care a fost dus la Politie - FOTO

Un adolescent de de 16 ani, orfan de mama, a fost batut pana la agonie de o gasca de adolescenti si aruncat pe marginea drumului, intr-o localitate din Vrancea. O vecina l-a gasit din.

Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu brutalitate de un alt tanar din cauza unei fete. Trupul sau a fost gasit intr-un sant (FOTO, VIDEO)

Un baiat de 16 ani din localitatea Ploscuteni, judetul Vrancea, a fost omorat in bataie de un tanar de 19 ani. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit intr-un sant din centrul.

VIDEO Adolescent de 16 ani gasit mort in sant. Politistii cred ca este vorba de o moarte violenta

Un baiat de 16 ani a fost gasit sambata dimineata in sant, fara suflare, in comuna Ploscuteni, de catre un localnic. Barbatul a alertat politia, iar anchetatorii verifica mai multe piste si nu exclud ca baiatul sa fie victima unei infractiuni de omor.

Descoperire SOCANTA! Adolescent de 16 ani, gasit mort pe marginea drumului

Un copil de 16 ani din comuna Ploscuteni a fost gasit mort pe marginea unui drum de pe raza localitatii de domiciliu. Nu sunt suspiciuni de moarte violenta, dar toata situatia este extrem de bizara. O echipa.

Drama pe calea ferata. Cum a ales un adolescent de 16 ani sa-si puna capat zilelor

Un tanar a ales sa-si puna capat zilelor intr-un mod socant. in noaptea de joi spre vineri, baiatul de 16 ani si-a pus capul pe liniile de tren.

Detalii socante despre moartea adolescentului gasit intr-un sant, in Vrancea. Ce au aflat anchetatorii

Un adolescent de 16 ani din Vrancea a fost gasit mort, sambata, intr-un sant, primele indicii ale anchetatorilor aratand ca a avut parte de o moarte violenta. Potrivit primelor date oferite d.

VIDEO Adolescent de 16 ani, gasit mort in sant. Politistii cred ca este vorba de o moarte violenta

Anchetatorii verifica acum mai multe piste de lucru si nu exclud ca baiatul sa fie victima unei infractiuni de omor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )