Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, dupa ce a fost infranta in meciul cu Svitolina: N-am putut sa schimb prea mult directia pe teren. Am fost putin frustrata

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa ce a fost infranta in meciul cu Svitolina: N-am putut sa schimb prea mult directia pe teren. Am fost putin frustrata

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor, dar nu a renuntat la ideea de a se califica in semifinale. Tenismena va evolua in meciul decisiv pentru a trece de grupa cu. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video la Turneul Campioanelor. Meci crucial pentru Simona

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat convinsa ca se va putea reface dupa meciul foarte greu cu Bianca Andreescu, pe care l-a castigat luni.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )