Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, dupa victoria cu Elise Mertens: Cred ca am facut cel mai bun meci de cand sunt aici

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria cu Elise Mertens: Cred ca am facut cel mai bun meci de cand sunt aici

Simona Halep considera ca meciul cu Elise Mertens, din optimile Australian Open, a fost cel mai bun al sau de la actualul Grand Slam, subliniind ca va incerca sa ramana la fel de concentrata si pe viitor. continuă pe Hotnews

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep: inainte eram obsedata de tenis, am invatat ca trebuie sa ma relaxez Ce spune despre meciul cu Elise Mertens si retragerea din tenis

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria reusita in fata Yuliei Putintseva, in turul al treilea al Australian Open, ca este foarte fericita ca a acces in a doua saptamana a competitiei. Aceasta a vorbit si despre schimbarea sa de mentalitate, in prezent reusind sa se deconecteze mai usor si sa se relaxeze in zilele libere, si despre momentul in care se va retrage.

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )