Libnet.ro
UNICEF

12:00

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer. continuă pe Adevărul

Novak Djokovici si Roger Federer se vor intalni in finala turneului de la Indian Wells

Jucatorul de tenis Novak Djokovici numarul 1 ATP) l-a invins, sambata, in doua seturi, 6-2, 6-3, pe Andy Murray, locul 4 ATP, si s-a calificat in finala turneului de la Indian Wells unde il va intalni pe elvetianul Roger Federer.

Indian Wells: Roger Federer, in semifinale. Rafa Nadal, eliminat de Raonic

Roger Federer, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Indian Wells SUA), primul de categoria Masters 1000 din acest an, dupa ce l-a invins pe cehul Tomeas Berdych, 6-4, 6-0.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Indian Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Associated.

Indian Wells (m): Roger Federer si Rafael Nadal, in optimile competitiei

Roger Federer a obtinut calificarea in optimile de la Indian Wells, elvetianul trecand de Andreas Seppi sportiv care il eliminase de la Australian Open). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin de simplu.

Roger Federer s-a calificat in semifinalele Indians Wells

Tenismanul elvetian Roger Federer l-a invins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Indian Wells, turneu cu premii in valoare de 5. 235 de dolari, informeaza Mediafax.

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep in finala Indian Wells

Prima semifinala disputata la Indian Wells le-a adus fata in fata pe sarboaica Jelena Jankovici 21 WTA) si nemtoaica Sabine Lisicki 30 WTA), cea dintai impunandu-se dupa trei seturi, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cum a comentat ea abandonul Serenei: Nu sunt nici fericita, nici trista

Simona Halep va juca duminica in finala Indian Wells, in care a ajuns fara sa joace. Liderul american Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentari la genunchi.

Simona Halep, in finala la Indian Wells! Cand va avea loc meciul cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in finala Indian Wells, dupa ce Serena Williams a abandonat partida dinainte de a incepe. Simona va juca impotriva Jelenei Jankovici si porneste cu doua avantaje mari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )