Libnet.ro
UNICEF

05:15

Serena Williams merge in semifinale cu o cifra care o sperie pe Simona Halep, dar arata si semne de slabiciune

Online Sport Online Sport,
Serena Williams merge in semifinale cu o cifra care o sperie pe Simona Halep, dar arata si semne de slabiciune

Serena Williams s-a calificat joi dimineata in semifinalele de la Indian Wells si o va intalni in urmatoarea faza pe Simona Halep. continuă pe Online Sport

Halep se intalneste cu Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Ce sanse are romanca noastra

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky Elvetia), locul 26 WTA si cap de serie numarul 27, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells,.

Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams in semifinale. Ce spune numarul 1 mondial: Acum stiu la ce sa ma astept de la Simona

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in semifinalele turneului de la Indian Wells. Va fi a 6-a intalnire dintre cele doua, iar americanca o conduce pe Simona cu 4-1.

Serena Williams, mesaj pentru Simona Halep inainte de confruntare: Sunt pregatita, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams urmeaza sa se confrunte cu Simona Halep in semifinalele turneului de la Indian Wells. Jucatoarea americana a declarat ca este pregatita pentru meciul cu romanca si ca se asteapta la o partid.

VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de exceptie reusite de jucatoarea noastra inaintea marii confruntari cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

Serena Williams ii raspunde Simonei Halep: Eu o astept si mai mult! (Video)

Serena Williams i-a raspuns joi dimineata Simonei Halep, dupa ce romanca a declarat dupa calificarea in semifinale ca o asteapta pe americanca pentru intalnirea din semifinale. Meciul va avea loc vineri seara.

Simona Halep si Serena Williams joaca sambata dimineata, de la ora 5:00

Vineri noapte s-a stabilit ora semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Indian Wells.

Live Text Indian Wells 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, semifinala de cinci stele

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, pe liderul mondial, Serena Williams. Cele doua se vor duela pentru a sasea oara.

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

Serena Williams: Sunt pregatita pentru meciul cu Halep, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams, cap de serie numarul unu, a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Indian Wells, ca este pregatita pentru meciul cu Simona Halep si a precizat ca se asteapta la o partida grea.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. Urmeaza Serena Williams

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )