Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep a invins-o pe italianca Sara Erani: Sportiva romanca joaca duminica finala turneului de la Toronto

B1 B1,
Simona Halep a invins-o pe italianca Sara Erani: Sportiva romanca joaca duminica finala turneului de la Toronto

Simona Halep joaca duminica finala turneului de la Toronto. Romanca s-a calificat in ultimul act dupa ce a trecut in doua seturi de Sara Erani, informeaza B1 TV. Suporterii romani au facut un spectacol total. continuă pe B1

Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup. Simona s-a impus in doua seturi, 6 - 4, 6 - 4, la capatul unei.

WTA Toronto: Simona Halep vs Sara Errani 6-4, 6-4/ In finala, in stil de mare campioana

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier 5 de la Toronto, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-4, pe Sara Errani locul 17 WTA si cap de serie numarul 15). Dupa un inceput ezitant, italianca a avut 2-0 si 40-15 pe serviciul Simonei, Halep a aratat ca este jucatoarea mai buna, reusind datorita deplasarii si a loviturilor castigatoare sa treaca de o jucatoare cu mare experienta in circuit. In finala, Simona o va intalni pe Belinda Bencic a trecut de Serena Williams).

Simona Halep. Surpriza uriasa la Toronto. Cu cine va juca Halep in finala

Simona Halep a invins-o in semifinala pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala turneului de la Toronto, scrie gsp. ro. in ultimul act romanca va da peste elvetianca.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto, unde va juca impotriva sportivei Belinda Bencic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17.

Simona Halep - Sara Errani, la ora 20.00, in semifinalele Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup, astazi, de la ora 20. 00, transmite mediafax.

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat in finala acestei competitii, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic.

WTA Toronto: Simona Halep - Belinda Bencic in finala, dupa ce elvetianca a invins-o pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup, dupa ce sportiva elvetiana a invins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, in penultimul act al competitiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto, transmite Mediafax.

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Toronto, cu victoria numarul 300 din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-1, pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA si cap de serie numarul 6.

LIVE Simona Halep - Sara Errani in semifinale la Toronto

Simona Halep si Sara Errani se intalnesc, sambata seara, live text in aceasta pagina de la ora 20:00, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto.

WTA Toronto, semifinale: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 20:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de finala turneului Premier 5 de la Toronto, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Sara Errani 17 WTA si cap de serie numarul 15) in penultimul act al turneului canadian. Meciul va incepe de la ora 20:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )