Libnet.ro
UNICEF

13:01

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat in finala acestei competitii, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic. continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie ziare. com. Jucatoarea romanca a invins-o in optimi pe Angelique Kerger, cu scor 6-3, 5-7, 6-4, intr-un meci.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, informeaza ziare. com. Romanca a invins-o in trei seturi, cu scorul 0-6, 6-3, 6-1, pe.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Toronto, dupa un meci nebun cu Kerber

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului la Toronto, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. Numarul 3 mondial a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a trece in.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Rogers Cup de la Toronto, scrie Agerpres. Romanca a invins-o in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4, pe sarboaica Jelena.

Simona Halep dupa calificarea in finala de la Toronto: Acest turneu este ca si castigat

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA Premier 5 de la Toronto dupa un meci de doua seturi cu Sara Errani din Italia. Iata mai jos ce a declarat jucatoarea noastra dupa meci.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Toronto Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep s-a calificat in SFERTURI la Toronto, dupa ce a eliminat-o pe Kerber. Lovituri fantastice pentru romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in sferturile turneului de la Toronto, de categorie Premier 5, dupa ce a eliminat-o pe Angelique Kerber, a 13-a favorita, la capatul unui meci foarte strans cu schimbari de situatie.

Simona Halep la Toronto: azi joaca in optimile de finala impotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici si o va intalni astazi pe Angelique Kerber.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Toronto. Cine va fi urmatoarea adversara

Numarul 3 mondial a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a trece in runda urmatoare la turneul canadian. Meciul a fost unul dificil in care au avut loc nu mai putin de 15 break-uri, scrie gsp. roSimona s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )