Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep NU isi va apara titlul in turneul de la Dubai

România Liberă România Liberă,
Simona Halep NU isi va apara titlul in turneul de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, nu isi va apara titlul cucerit anul trecut in turneul WTA de la Dubai. continuă pe România Liberă

Simona Halep nu isi va apara titlu la turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, nu isi va apara titlul cucerit anul trecut in turneul WTA de la Dubai, nefigurand pe lista participantelor la editia din acest an a competitiei.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Brisbane

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, marti dimineata, ca se retrage de la turneul de la Brisbane, unde era favorita, din cauza unei accidentari la piciorul stang.

Halep ii tine pe arabi in joc de glezne: de ce Simona nu s-a inscris la turneul din Dubai, acolo unde detine trofeul

Noul sezon a inceput cu un abandon pentru Simona Halep, ea renuntand la turneul de la Brisbane. Iar pentru constanteanca de 24 de ani, traseul din urmatoarea perioada contine multe semne de intrebare.

Simona Halep, decizie de ultima ora: Nu cred ca pot duce un meci pana la capat!

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de la Brisbane, unde era principala favorita, din cauza unei accidentari la piciorul stang, informeaza wtatennis. com, tot marti anuntandu-si retragerea de la.

Simona Halep, criticata de o colega din circuit pentru abandonul de la Brisbane: Cate tablouri are de gand sa mai strice?

Jucatoarea Sarra Errani, locul 20 WTA, a criticat decizia unor sportive de a se retrage inainte de a lua startul la unele turnee, facand un comentariu acid pe contul ei de Twitter, comentariu care se referea la Simona Halep.

Simona Halep s-a decis sa spuna totul despre viata ei

Jucatoarea de tenis Simona Halep este invitata primei editii din anul 2016 a emisiunii Garantat 100%, care va fi difuzata duminica, de la ora 21. 00, la TVR 1, TVR HD si, online, pe TVR+. Catalin Stefanescu.

VIDEO Simona Halep, pe Twitter: Fara tenis de doua zile

Simona Halep nu a apucat sa joace la Brisbane, numarul doi mondial abandonand din cauza unei accidentari la piciorul stang. Jucatoarea din Romania a postat pe Twitter un mesaj: Fara tenis de doua zile, dar muncind din greu pentru a fi pregatita pentru Sydney.

Sara Errani o critica pe Simona Halep dupa abandonul acesteia

Prin abandonul sau de la Brisbane jucatoarea Simona Halep si-a atras antipatia unora dintre colegele de circuit feminin WTA.

SIMONA HALEP. Reactie dura a sefilor turneului de la Brisbane dupa retragerea romancei

Simona Halep s-a retras din turneul de la Brisbane din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile. Conducerea competitiei s-a aratat foarte dezamagita de decizia sportivei noastre, scrie gsp. ro. Sintem foarte tristi.

Simona Halep si coincidentele in care nu mai crede nimeni. Accidentarile ei apar inaintea marilor turnee, Serena si Sarapova fac la fel

Motivand o accidentare la tendonul lui Ahile, Simona Halep a abandonat prima competitie a anului. A procedat la fel si sezonul trecut, inainte unor turnee ca Australian Open, US Open, Turneul Campioanelor sau Indian Wells.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )