Libnet.ro
UNICEF

22:30

La 22 de ani, Simona Halep a devenit jucatoarea romana de tenis cea mai bogata

Adevărul Adevărul,
La 22 de ani, Simona Halep a devenit jucatoarea romana de tenis cea mai bogata

Simona Halep a devenit, la 22 de ani, odata cu castigarea turneului de la Doha, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in aceasta ierarhie pe Irina Spirlea. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa calificarea in finala turneului de la Doha, ca aceasta competitie a fost incredibila pentru ea pana acum si ca este foarte multumita de.

Simona Halep, campioana bucuriei de a juca tenis

Dincolo de rezultatele recente, turneele castigate, de jocul ofensiv, variat dar precis, Simona Halep este frumoasa!O campiona adevarata, un caracter puternic si o perfomanta muncita intr-un sport al excelentei.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Halep a avut nevoie doar de 53 de minute pentru.

Bravo, SIMONA HALEP! Romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, .

Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, duminica, pe jucatoarea de tenis Simona Halep, pentru castigarea turneului din Qatar, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook. Bravo, Simona! Absolut fabulos!.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

Simona Halep s-a calificat in finala, la Doha dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), dotat cu premii de 2. 070 de dolari, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in finala, la Doha dupa ce a invins-o pe Radwanska

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), dotat cu premii de 2. 070 de dolari, dupa ce a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )