Libnet.ro
UNICEF

17:16

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa. continuă pe Online Sport

Simona Halep, invinsa de Elina Svitolina

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svi.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor, in fata Elinei Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu 7-5, 6-3, miercuri, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Darren Cahill, dur cu Simona Halep la on-court coaching: Ai fost o rusine pe teren Halep: Sunt sigura ca l-am enervat

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o interventie mai putin calma ca de obicei, la on-court coaching, in timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor.

DigiSport: Ai fost facuta de rusine pe teren!. Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep, in setul decisiv

Darren Cahill a avut un prim moment foarte tensionat la un on-court coaching pe care Simona Halep l-a cerut in setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele.

Ce nu a vazut nimeni in meciul Simona Halep Bianca Andreescu. Ce a facut romanca in fata lui Darren Cahill

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in setul decisiv al meciului cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial a dat cu pumnul in banca in timp ce Darren Cahill ii dadea indicatii, la scorul de 2-1 pentru sportiva canadiana de origine romana. Interventia antrenorului australian s-a dovedit foarte utila, iar Halep a .

Simona Halep, dupa ce a fost certata de Cahill: Am meritat

Simona Halep a declarat ca a meritat sa fie certata de antrenorul ei, Darren Cahill, care i-a spus c.

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )