Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Simona Halep i-a urat, marti, la multi ani Romaniei, cu ocazia Zilei Nationale, si le-a transmis un gand bun romanilor de pretutindeni. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Frantei, mesaj pentru romani: Un destin asa cum va doriti

Ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, le-a urat, romanilor, de 1 Decembrie, puterea de a construi un viitor si un destin asa cum si-l doresc.

Simona Halep, in cursa pentru lovitura anului

Jucatoarea de tenis, Simona Halep, concureaza pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a castigat in fata italiencei Sara Errani in semifinalele turneului de la Toronto, intr-un sondaj care se va incheia in 7 decembrie, pe site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis, potrivit Mediafax.

Simona Halep a transmis un gand bun de ziua nationala

Simona Halep nu uita ca milioane de romani de pretutindeni o urmaresc cu sufletul la gura atunci cand se afla pe terenul de tenis si, cu ocazia zilei de 1 decembrie, aceasta a tinut sa transmita un mesaj pe retelele de socializare.

Vremea, calda pentru inceputul lunii decembrie. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Marti, valorile termice vor continua sa creasca usor si va deveni mai calda decat in mod normal in prima zi a lunii decembrie. in vestul, centrul si nordul tarii, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse, mai ales ziua, va ploua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )