Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vremea, calda pentru inceputul lunii decembrie. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

România Liberă România Liberă,
Vremea, calda pentru inceputul lunii decembrie. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Marti, valorile termice vor continua sa creasca usor si va deveni mai calda decat in mod normal in prima zi a lunii decembrie. in vestul, centrul si nordul tarii, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse, mai ales ziua, va ploua. continuă pe România Liberă

Vremea ramane calda la inceputul lunii decembrie. Afla prognoza meteo pe doua saptamani

Vremea va ramane calda in prima saptamana a lunii decembrie, urmand ca temperaturile sa scada dupa data de 9 decembrie, potrivi Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), care a emis prognoza meteo pentru primele doua saptamani ale lunii.

Prognoza meteo pe doua saptamani: cand vine cu adevarat iarna

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo valabila pentru urmatoarele doua saptamani 30 noiembrie 13 decembrie). Specialistii precizeaza ca pana pe 8 decembrie temperaturile se vor situa peste mediile normale ale perioadei, insa dupa aceasta data se va raci, fiind anuntate precipitatii in toata tara.

Horoscopul lunii decembrie 2015: Pestii se pot indragosti de o persoana care este de alta religie

Horoscopul lunii decembrie 2015. Ultima luna din an va fi una foarte dinamica, care ii va scoate din amorteala chiar si pe nativii cei mai lipsiti de interes. Prin urmare, Sarbatorile de iarna ar trebui sa fie pline de entuziasm.

PROGNOZA METEO Ce temperaturi ne asteapta in aceasta iarna. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

Meteorologii estimeaza pentru urmatoarele trei luni o vreme, in general, normala pentru perioada de iarna, cu temperaturi ce vor cobori sub zero grade in majoritatea regiunilor, dar si cu precipitatii ce vor tinde catre excedent, reiese din prognoza meteorologica valabila pentru intervalul decembrie 2015 - februarie 2016.

Vremea se incalzeste. Cum arata prognoza meteo pentru luni si marti

Meteorologii au anuntat ca, incepand de luni, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sud si sud-veste, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Vremea se va incalzi luni si marti

Luni, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, mai semnificativ in sud si sud-vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 grade in estul Transilvaniei si 13 grade in Oltenia, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata.

Cum arata prognoza meteo pentru ziua de vineri

Vremea va fi in general inchisa, vineri, astfel ca vor fi lapovita si ninsori, pe arii restranse, in Moldova si ploi in Dobrogea. Mai mult, seara si noaptea, precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )