Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami: adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea un meci mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de la Indian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

Simona Halep la Miami. LIVETEXT Romanca o infrunta de la ora 02.00 pe Sloane Stephens

Simona Halep numarul 3 WTA) joaca, in noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02. 00, cu Sloane Stephens SUA, 45 WTA), meci din faza sferturilor de la Miami Open. Partida poate fi urmarita si pe www. adevarul. ro.

VIDEO Simona Halep la Miami. Fanii romani au ajutat-o sa invinga, facand un gest nesportiv la adresa italiencei

Simona Halep a trecut in premiera de Flavia Penetta, in optimile turneului de la Miami, dupa un meci in care fanii romani au fost un aliat de nadejde pentru jucatoarea noastra.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

Simona Halep la Miami: imagini de colectie cu surorile Williams. Ce voia sa ajunga Serena pe cand avea 11 ani

In semifinalele turneului de la Miami, Simona Halep spera sa o invinga pentru a doua oara in sase incercari pe Serena Williams, una dintre cele mai mari jucatoare din istoria tenisului. Aceasta avea o serie de calitati fantastice, inca de la o varsta frageda.

Simona Halep la Miami. Declaratia numarului 3 WTA dupa victoria din sferturi: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Cred ca pot castiga partida cu ea

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa victoria in fata lui Sloan Stephens si calificarea in semifinalele de la Miami Open, unde va juca in compania americancei Serenei Williams, ca nu are nimic de pierdut in meciul cu numarul 1 mondial.

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

EXCLUSIV Simona Halep la Miami: un psiholog explica de ce romanca isi tot cearta stafful in timpul meciurilor

La fel ca orice alt sportiv, Simona Halep se enerveaza, atunci cand nu-i merge jocul. Ceea ce o deosebeste insa pe constanteanca de 23 de ani de alte jucatoare de tenis e modul in care ea se exteriorizeaza in momentele grele.

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )