Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep la Miami: adversara accesibila pentru romanca in finala, daca va trece de Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami: adversara accesibila pentru romanca in finala, daca va trece de Serena Williams

Simona Halep poate bifa o performanta formidabila: sa cucereasca doua trofee consecutive la turneele Premier Mandatory. Practic, cea mai mare provocare in acest sens va fi eliminarea liderului mondial in semifinale, fiindca apoi, in finala, constanteanca de 23 de ani ar avea o adversara accesibila. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami: Dolce Sport va transmite un meci cat o finala. Cine vor fi comentatorii duelului Halep Williams

Turneul de la Miami la feminin a fost transmis in Romania de Dolce Sport, iar canalul companiei Telekom se pregateste, in noaptea de joi spre vineri, pentru un spectacol de zile mari.

FOTO Simona Halep la Miami. Cinci poze cu jucatoarea noastra care pot starni foarte usor imaginatia barbatilor

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami si daca va castiga aceasta competitie va urca pe locul 2 WTA.

Simona Halep la Miami. Primul cadou important facut de Ion Tiriac

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens, numarul 45 WTA.

Simona Halep la Miami: Stephens e intr-o forma fantastica. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum

La prima vedere, Simona Halep va avea parte de o adversara accesibila in sferturi, avand in vedere pozitia ocupata de Sloane Stephens in ierarhia WTA. Totusi, jucatoarea de 22 de ani a jucat un tenis de calitate pana acum, la Miami.

Simona Halep la Miami. Romanca s-a calificat in semifinale si o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep numarul 3 WTA) a invins-o, joi dimineata, pe americanca Sloane Stephens SUA, 45 WTA) cu scorul de 6-1, 7-5, in sferturile de finala de la Miami Open. in semifinale, romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns in sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune in setul doi

Simona Halep mai are doi pasi pana la finala turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Flavia Pennetta Italia, 28 WTA), adversara pe care a invins-o dupa trei incercari esuate. Totusi, victoria obtinuta de Halep a fost marcata de un moment bizar.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

Simona Halep la Miami: romanca revine pe teren in aceasta noapte. La ce ora va fi meciul ei din optimi cu Pennetta

Simona Halep n-are timp de odihna la Miami. Dupa ce vineri a jucat in turul II, la simplu, sambata, in primul tur, la dublu, iar duminica a intalnit-o pe Camila Giorgi, in turul III, constanteanca de 23 de ani a fost deja programata pentru urmatoarea ei confruntare.

Simona Halep la Miami. LIVETEXT Romanca o infrunta de la ora 02.00 pe Sloane Stephens

Simona Halep numarul 3 WTA) joaca, in noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02. 00, cu Sloane Stephens SUA, 45 WTA), meci din faza sferturilor de la Miami Open. Partida poate fi urmarita si pe www. adevarul. ro.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )