Libnet.ro
UNICEF

14:30

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la Indian Wells. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la Indian Wells. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la Indian Wells. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Simona Halep o intalneste pe Naomi Osaka LIVE VIDEO pe DigiSport si ONLINE STREAM pe Digi Online, in semifinalele BNP PARIBAS. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, liderul mondial in ierarhia feminina de tenis, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Halep, la un pas de finala, la Indian Wells

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, pastreaza echipamentul pe care l-a purtat la inceputul anului 2018, jucatoarea romanca facand aceasta dezvaluire.

LIVE VIDEO, ora 7.00 - Simona Halep vs Naomi Osaka, in semifinale la Indian Wells. Romanca porneste ca favorita certa

Simona Halep se afla la numai un meci de finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

LIVE VIDEO Simona Halep vs Naomi Osaka, in semifinale la Indian Wells. Romanca porneste ca favorita certa

Simona Halep se afla la numai un meci de finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naomi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de a se califica in finala turneului de la indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep, in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naomi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de juca din nou finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep, in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naoimi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de juca din nou finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka (dupa ora 07:00)

S-au intalnit ultima data la Australian Open editia din acest an), acolo unde Simona a castigat fara prea mari batai de cap 6-3, 6-2). Fiecare partida are povestea ei, iar acum Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 44 WTA) se lupta pentru calificarea in finala de la Indian Wells. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka 3-6, 0-0

S-au intalnit ultima data la Australian Open editia din acest an), acolo unde Simona a castigat fara prea mari batai de cap 6-3, 6-2). Fiecare partida are povestea ei, iar acum Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 44 WTA) se lupta pentru calificarea in finala de la Indian Wells. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Simona Halep vs Naomi Osaka se va juca sambata, dupa ora 05:30

Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 44 WTA) vor inchide ziua de tenis de pe arena centrala de la Indian Wells, partida contand pentru semifinalele competitiei urmand sa se dispute sambata, dupa ora 05:30 ora Romaniei). A patra confruntare dintre cele doua jucatoare va putea fi urmarita in direct la Digi Sport 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )