Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Antena3 Antena3,
Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa. continuă pe Antena3

Eroare de strategie? Simona Halep ar putea pierde locul unu chiar la inceputul anului!

Simona Halep ar putea pierde prima pozitie a ierarhiei WTA la inceputul anului, pentru ca Garbine Muguruza s-a inscris la un turneu de categorie superioara.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o petrecere alaturi de familia ei. Liderul mondial WTA a impresionat prin stil

Simona Halep se afla in vacanta, dupa un sezon incarcat, dar plin de satisfactii, si isi imparte timpul intre Bucuresti si Constanta.

Ce spune Simona Halep despre revenirea Serenei Williams si de ce nu o vede favorita la Australian Open 2018

Simona Halep va incepe anul 2018 din postura de numar 1 mondial, dar ierarhiile in tenisul feminin se pot schimba odata cu revenirea Serenei Williams.

Adversare tari pentru Simona Halep la primul turneu din 2018. Se poate intalni cu doua dintre jucatoarele care i-au oferit clipe de cosmar in acest an

Simona Halep va incepe noul sezon in China, la turneul de la Shenzhen, unde va debuta in primele zile ale anului 2018.

Cine va castiga primul Grand Slam al carierei in 2018? O legenda a tenisului o alege pe Simona Halep

Chris Evert a declarat pentru WTA ca Simona Halep a avut ghinion in 2017, dar anul viitor va fi motivata si va castiga un turneu de Grand Slam.

WTA Shenzhen: Jelena Ostapenko si Maria Sharapova s-au inscris la turneul unde va evolua si Simona Halep

Simona Halep va incepe noul sezon din circuitul WTA la Shenzhen, competitie care va debuta la inceputul lui ianuarie. La intrecerea de categorie International s-au mai inscris, printre altele, si Jelena Ostapenko 7 WTA) si Maria Sharapova 61 WTA).

Simona Halep a primit cadou un ceas de 40.000 de dolari. Ce mesaj a fost inscriptionat pe spatele ceasului

Simona Halep a inceput luni a sasea saptamana ca lider WTA. Cu aceasta ocazie, sportiva nascuta in Constanta a primit un cadou special din partea unui sponsor, informeaza.

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

Clasamentul WTA: Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 60 - a depasit-o pe Maria Sharapova); Simona Halep, in continuare lider

Castigatoare a turneului ITF de la Toyota Japonia), Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 60 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera), performanta cu care a depasit-o pe Maria Sharapova 61 in lume). Simona Halep se mentine lider pentru a saptea saptamana la rand 6175 puncte).

Regulile in tenis se schimba radical. Ce o asteapta pe Simona Halep incepand cu anul viitor

Comitetul turneelor de Grand Slam a decis sa reduca numarul capilor de serie de la 32 la 16 incepand din 2019, informeaza AFP. Decizia se va aplica tablourilor feminine si masculine, pentru ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )