Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine va castiga primul Grand Slam al carierei in 2018? O legenda a tenisului o alege pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Cine va castiga primul Grand Slam al carierei in 2018? O legenda a tenisului o alege pe Simona Halep

Chris Evert a declarat pentru WTA ca Simona Halep a avut ghinion in 2017, dar anul viitor va fi motivata si va castiga un turneu de Grand Slam. continuă pe Adevărul

Chris Evert: Halep a avut ghinion in 2017, in 2018 va castiga un Grand Slam; Navratilova: Norocul ti-l faci singura, iar Simona nu a facut asta

Chris Evert a declarat pentru WTA ca Simona Halep a avut ghinion in 2017, dar anul viitor va fi motivata si va castiga un turneu de Grand Slam. Martina Navratilova este de parere ca Halep nu a trecut cu bine de momentele importante ale sezonului, astfel ca ar alege-o pe Karolina Pliskova ca potentiala castigatoare a unui Grand Slam in 2018.

Darren Cahill sustine noile reguli stabilite pentru turneele de Grand Slam

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, se bucura pentru noile reguli stabilite la turneele de Grand Slam, in special pentru cea a reducerii numarului capilor de serie de la 32 la 16.

Schimbare majora in tenis. Ce a decis Comitetul turneelor de Grand Slam

Comitetul turneelor de Grand Slam a decis sa faca o schimbare extrem de importanta, care-si va produce efectele incepand din anul 2019. Forul a hotarat sa reduca numarul capilor de serie de.

Schimbare majora la turneele de Grand Slam. Nume mari vor fi afectate de noile masuri luate de Federatia Internationala

Reprezentantii celor patru turnee de Grand Slam, care se desfasoara anual, s-au intalnit la Londra si impreuna cu Federatia Internationala au luat cateva masuri importante.

Schimbare importanta in tenis: Numarul capilor de serie la turnee de Grand Slam va fi redus de la 32 la 16 din 2019

Comitetul turneelor de Grand Slam a decis sa reduca numarul capilor de serie de la 32 la 16 incepand din 2019, informeaza news. ro care citeaza AFP. Decizia se va aplica tablourilor feminine si masculine, pentru ca primele tururi la Wimbledon, US Open, Australian Open si Roland Garros sa devina mai atractive.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )