Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep la US Open: romanca a dezvaluit ca a gasit tactica prin care sa o invinga pe Serena in urmatorul meci

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la US Open: romanca a dezvaluit ca a gasit tactica prin care sa o invinga pe Serena in urmatorul meci

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati in fata liderului mondial, insa a invatat o lectie importanta pe care vrea sa o aplice la US Open, in cazul in care se va duela, din nou, cu Williams. continuă pe Adevărul

Simona Halep la US Open: de ce retragerea Sarapovei e o veste buna si cati bani a castigat romanca in 2015

Simona Halep isi va incepe, astazi, tentativa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera si deja a scapat de o jucatoare pe care nu o invinsese niciodata: Maria Sarapova Rusia, 3 WTA).

Darren Cahill: Sunt posibilitati mari pentru Simona Halep la US Open, dar este si mult pericol

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax. Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Simona Halep, despre US Open: Serena Williams are prima sansa. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu

Serena Williams are prima sansa in turneul de tenis US Open, crede Simona Halep, informeaza B1 TV. Sportiva romanca ii doreste Serenei sa castige, insa numai daca ea insasi nu ajunge in finala. Halep,.

Simona Halep isi mentine locul in clasamentul WTA. Cate puncte o despart de Serena Williams

Simona Halep a ramas pe locul al doilea in clasamentul WTA, actualizat luni. Romanca, a doua favorita la US Open, are sansa sa reduca din diferenta care o desparte de liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in turneul de dublu mixt la US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului.

Soc pentru Simona Halep inainte de US Open! Nu mai este numarul doi!

Desi este a doua favorita la castigarea trofeului, conform clasamentului WTA, Simona Halep este abia a treia favorita la castigarea turneului la casele de pariuri. La bet365, Simona Halep este intrecuta de Serena.

Simona Halep tinteste titlul la US Open

Jucatoarea Simona Halep este a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde sportiva noastra ajunge dupa doua finale importante, la Toronto si Cincinnati.

Simona Halep, declaratie inainte de debutul US Open: Ma simt bine

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie Mediafax. in primul rand sunt bine, ma simt bine fizic,.

Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )