Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

România Liberă România Liberă,
Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. continuă pe România Liberă

Simona Halep, despre US Open: Serena Williams are prima sansa. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu

Serena Williams are prima sansa in turneul de tenis US Open, crede Simona Halep, informeaza B1 TV. Sportiva romanca ii doreste Serenei sa castige, insa numai daca ea insasi nu ajunge in finala. Halep,.

Simona Halep tinteste titlul la US Open

Jucatoarea Simona Halep este a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde sportiva noastra ajunge dupa doua finale importante, la Toronto si Cincinnati.

Darren Cahill: Sunt posibilitati mari pentru Simona Halep la US Open, dar este si mult pericol

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax. Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Pe cine intalneste Simona Halep in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Schimbare de look pentru Simona Halep. Cum va aparea sportiva la US Open

Simona Halep se pregateste pentru ultimul turneu de Mare Slem al anului, US OPEN. Ea vine dupa doua finale consecutive jucate in luna august si cauta sa isi ia revansa in fata Serenei Williams. Pana sa.

US Open: Simona Halep va face echipa cu Horia Tecau in proba de dublu mixt (FOTO)

Simona Halep se pregateste de debutul la ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde va fi cap de serie numarul doi in intrecerea feminina. Anul acesta, sportiva s-a decis sa participe si la proba de dublu mixt .

Simona Halep, declaratie inainte de debutul US Open: Ma simt bine

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie Mediafax. in primul rand sunt bine, ma simt bine fizic,.

Soc pentru Simona Halep inainte de US Open! Nu mai este numarul doi!

Desi este a doua favorita la castigarea trofeului, conform clasamentului WTA, Simona Halep este abia a treia favorita la castigarea turneului la casele de pariuri. La bet365, Simona Halep este intrecuta de Serena.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )