Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in turneul de dublu mixt la US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului. continuă pe Online Sport

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Simona Halep va face echipa cu Horia Tecau in proba de dublu mixt (FOTO)

Simona Halep se pregateste de debutul la ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde va fi cap de serie numarul doi in intrecerea feminina. Anul acesta, sportiva s-a decis sa participe si la proba de dublu mixt .

US Open: Simona Halep va participa si in proba de dublu mixt - Va face pereche cu Horia Tecau

Simona Halep locul 2 WTA) a anuntat, in cursul zilei de sambata, ca va participa si in proba de dublu mixt de la US Open, acolo unde va face pereche cu Horia Tecau locul 5 ATP in ierarhia de dublu).

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Halep face dublu mixt cu Tecau la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie.

Ion Tiriac: Simona Halep este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, informeaza Mediafax. Simona Halep este un produs al Romaniei si.

Soc pentru Simona Halep inainte de US Open! Nu mai este numarul doi!

Desi este a doua favorita la castigarea trofeului, conform clasamentului WTA, Simona Halep este abia a treia favorita la castigarea turneului la casele de pariuri. La bet365, Simona Halep este intrecuta de Serena.

Darren Cahill: Sunt posibilitati mari pentru Simona Halep la US Open, dar este si mult pericol

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax. Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

Veste uluitoare pentru Simona Halep. Darren Cahill renunta

Simona Halep a inceput in acest an o colaborare excelenta cu Darren Cahill, scrie gsp. ro. Halep si Cahill au inceput sa lucreze impreuna ca parte a programului Player Development, lansat de Adidas, sponsorul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.231 seconds )