Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep se opereaza. Va lipsi o luna si jumatate

Antena3 Antena3,
Simona Halep se opereaza. Va lipsi o luna si jumatate

Problemele medicale de care sufera Simona Halep ar putea-o determina sa ia o decizie care sa o scoata din circuit mai mult de o luna!Vestea a dat-o tatal sportivei, Stere Halep, intr-un interviu pentru Dolce Sport. continuă pe Antena3

Simona Halep se va opera si va lipsi din competitii cel putin o luna, anunta tatal sau

Tatal Simonei Halep a anuntat sambata seara ca sportiva se va opera in perioada urmatoare si va fi nevoita sa ia o pauza de cel putin o luna. Intr-un interviu pentru Dolce Sport, Stere Halep a declarat ca Simona are o deviatie de sept si trebuie sa se opereze cat de curand, iar in urma interventiei cam o luna, o luna si jumatate trebuie sa faca repaus total pentru a-si reveni complet.

Simona Halep ar putea sa se opereze si sa faca o pauza de tenis

Simona Halep este foarte probabil sa se operezesi salipseasca cel putin o luna si jumatate, a anuntat sambata seara tatal sportivei. Acesta a dat insa o declaratie confuza, din care la final reiese ca operatia nu este un fapt cert. Simona ar suferi de o noua afectiune: o deviatie de sept.

Simona Halep, veste minunata pentru romani

Simona Halep nu mai refuza Fed Cup. Dupa esecul suprinzator de la Australian Open, unde a pierdut din primul tur, Simona Halep s-a intors acasa si pregateste confruntarea cu Cehia, din Fed Cup. Simona Halep a dec.

Simona Halep. infrangerea

Simona Halep nu e datoare nimanui, in afara de sine. Simona Halep stie cel mai bine ce i s-a intamplat. Simona Halep nu accepta sa fie judecata. Si nu as fi scris daca ieri de dimineata, intr-o dugheana din centrul Bucurestiului, o doamna vanzatoare si sotul ei nu ar fi urmarit pe ecranul unui laptop turneul de la Melbourne, cu semne clare ca stiu despre ce vorbesc.

Simona Halep, explicatii dupa esecul de la Australian Open. Cum le raspunde criticilor

Simona Halep a declarat ca a fost mai dezamagita cand a fost eliminata in primul tur la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, decat acum, cand a pierdut in aceeasi faza la Australian Open. Simona Halep a.

Simona Halep, la intoarcerea in tara: Nu mi-e teama de Cehia, nici ele nu sunt in forma

Eliminata in turul intai al turneului de la Australian Open, Simona Halep a revenit, joi, in tara. Numarul doi mondial a vorbit despre meciul cu Cehia, din FedCup. Nici mie si nici fetelor nu ne e teama de Cehia. Nici ele nu sunt in forma, a precizat Simona. Meciul cu Cehia se va disputa pe 6 si 7 februarie, la Cluj.

Lectie aspra pentru Simona Halep. Una dintre rivalele ei demonteaza toate scuzele ei: Daca ti-e foame, joci!

Simona Halep a parasit prematur Australian Open, dupa o infrangere surprinzatoare si rusinoasa in fata chinezoaicei Zhang, chiar in primul tur.

Simona Halep scapa de principala amenintare la locul doi in clasamentul WTA

Garbine Muguruza, una dintre cele trei jucatoare care amenintau pozitia secunda ocupata de Simona Halep in clasamentul mondial, a fost eliminata, sambata, in turul al treilea.

Veste mare pentru Simona Halep. La Australian Open astrele se aliniaza pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a parasit in primul tur turneul de la Melbourne si a ajuns deja acasa chiar daca Australian Open nu si-a incheiat nici prima saptamana.

Simona Halep ramane motivata lui Australian Open. Se gandeste la Fed Cup

Dupa ratarea de la Australian Open, unde a fost eliminata in chiar primul tur de chinezoaica Shuai Zhang, o jucatoare venita din calificari, Simona Halep a revenit in Romania si se gandeste deja la intalnirea cu Cehia din Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )